Cancan

Titi Aur, dezvăluiri groaznice din spital! Ce i s-a întâmplat la doar câteva zile de la internare

Publicat: 20 apr. 2021
Titi Aur la Academia Titi Aur
Titi Aur a vorbit despre perioada in care a fost internat la Barlad

Titi Aur a făcut dezvăluiri groaznice din spital la doar câteva zile de la externare. Celebrul pilot de raliu s-a luptat cu nemilosul COVID-19. Acesta a avut nevoie de oxigen ca să respire și a fost la un pas de internarea la ATI.

Invitat la “Exclusiv VIP” pe Prima TV, pilotul a făcut dezlvauiri dureroase despre lupta cu noul coronavirus și despre cum era să sfârșească într-un mod tragic.

Titi Aur, dezvăluiri groaznice din spital – “Am intrat cu toții în panică…”

Cristi Brancu a vorbit cu Titi Aur, pe care l-a avut ca invitat, despre experiența traumatizantă prin care pilotul a trecut.

“Sâmbătă dimineața, la spital, în drum spre toaletă, mi s-a oprit aerul. Am zis că e atac de panică, dar când mi-a arătat aparatul de la mână 62% saturație era clar că se termină motorina. Virusul a atacat și a dus la 40% saturația, era o gelatină în plămâni, pe o scară de la 1 la 10 era la 9 ca și gravitate, ceea ce însemna că ambii plămîni nu mai funcționează decât la jumătate. Senzația a fost groaznică, când ți se termină combustibilul la mășină zici că e pana prostului și te enervezi, când se termină aerul te panichezi. Am venit repede la peretele cu furtun, aveam 2 surse acolo, una de 10-12 am dat-o la maxim, plus masca de plastic și nu îmi ajungea aerul”, a povestit Titi Aur.

Titi Aur a fost internat la Bârlad și a avut parte de condiții exemplare. Cu toate acestea au fost momente când a crezut că o să piardă lupta cu nemilosul virus.

“Am fost în pragul de a ajunge la ATI și am negociat cu medicul, i-am zis: «Mai lasă-mă aici că psihologic e mai bine în salon decât la ATI». 6 zile am stat cu masca permanent iar dusul la toaletă era sport extrem. Mergeam cu tubul de oxigen după mine și, deși era totul foarte îngrijit, cădeau pereții pe mine, că nu aveam geam afară și apărea senzația de claustrofobie. 6 zile nu am avut niciun semn pozitiv. Și am intrat toți în panică. În a 8 a zi cu masca a apărut primul semn pozitiv, am reușit să respir fără mască. Mi s-a părut că m-am născut a două oară”, a mai spus marele sportiv.

Dificultățile nu s-au oprit la ieșirea din spital

Celebrul sportiv este conștient de faptul că pentru a-și reveni complet mai are nevoie de mult timp.

“Au fost 12 zile de mască, de stres și de panică și nu știam, scap sau nu scap de datorii. Acum a rămas plămânul afectat, am capacitate de 60% de oxigenare, continui cu tratament cu cortizon. Am cîteva luni de zile de recuperare”, a mai declarat Titi Aur în direct la Exclusiv VIP”, emisiune care rulează la Prima TV.

Cine este Titi Aur?

Constantin Aur s-a născut pe 25 decembrie 1963 la Bârlad și este pilot de raliuri. A debutat în Raliul Brașovului, în anul 1986, pe o mașină Dacia 1300.

Printre altele a pilotat și Ford Escort RS Cosworth, însă cele mai bune rezultate le-a avut cu Toyota Celica 4WD. În prezent deține un Mitsubishi Lancer Evo 9, preparat de grupa N, mașina cu care a participat la ultimele raliuri din lunga sa carieră. A câștigat 49 de raliuri și a obținut 8 titluri de campion al României în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006.

A participat și în câteva etape din WRC. Deține școala sa proprie de conducere defensivă și pilotaj, unde și predă.Titi Aur a făcut dezvăluiri groaznice din spital la doar câteva zile de la externare in emisiunea lui Cristi Brancu.

Adauga un comentariu