Cancan

TJ Miles, cerere în căsătorie la Survivor. Ce i-a oferit Franciscăi în loc de inel

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
TJ Miles cerere în căsătorie la Survivor. Ce i-a oferit Franciscăi în loc de inel
Francisca și TJ Miles sunt de aproape doi ani împreună și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt

Fostul „faimos” TJ Miles a formulat o romantică cerere în căsătorie la Survivor, la adresa iubitei sale Francisca, cu care are o relație de 2 ani. Oricum, nu este primul astfel de moment, deoarece în urmă cu ceva timp și Jador și-a cerut iubita, tot în jungla dominicană. În ceea ce-l privește pe TJ Miles, acesta nu a avut un inel să-i ofere Franciscăi, însă i-a oferit ceva cu totul inedit.

Francisca și TJ Miles sunt de aproape doi ani împreună și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Chimia dintre ei ei evidentă, iar Francisca, atunci când își vede iubitul, mărturisește că, în tot acest timp în care TJ a fost la Survivor, l-a simțit mai aproape ca niciodată.

TJ Miles, cerere în căsătorie la Survivor

TJ a susținut că Francisca este femeia alături de care se simte cel mai bine, cel mai acceptat și cel mai în largul său. Mai îndrăgostit ca niciodată, TJ a cerut-o pe frrumoasa sa iubită în căsătorie. Nu a avut un inel și a promis că va cumpăra unul când vor ajunge în țară. Cu toate acestea a folosit singurul lucru pe care îl deține, dar care la Survivor e vital. E vorba de un sac de orez, în condițiile în care orezul e hrana de bază a concurenților.

„Asta e tot ce am. Știu că o să vină un timp când o să fac exact cum trebuie, dar asta e tot ce am aici. Și vreau să dau tot ce am, pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Te iubesc din tot sufletul meu! Te iubesc așa mult!”

După cererea în căsătorie, TJ a mărturisit la testimoniale:

„A fost destinul, soarta mea să o cer în Survivor! Orezul reprezintă tot ce am în Survivor, pentru că orezul mă hrănește.”

Reamintim că și Jador și-a cerut iubita, în urmă cu ceva timp, tot la Survivor, Oana Ciocan acceptând emoționată.

Francisca a mai fost căsătorită o dată

În urmă cu ceva timp, Francisca, iubita lui TJ Miles, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns celor mai incomode întrebări. Artista a vorbit despre divorțul de fostul soț, dar a dezvăluit și care sunt defectele iubitului ei.

În urmă cu aproximativ un an, Francisca anunța că a divorțat de Bogdan Lățescu după o căsnicie de 10 ani. Lucrurile nu au mai mers între ei, astfel că fiecare a decis să o ia pe drumul său. În primăvara anului trecut, TJ Miles vorbea despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de solistă. Au existat zvonuri că formează un cuplu încă dinainte ca Francisca să anunțe oficial divorțul.

Recent, solista a fost invitată în emisiunea „La Măruță” și a acceptat să participe la rubrica sosurilor iuți, unde a fost nevoită să răspundă celor mai incomode întrebări. La prima întrebare legată de cel mai mare defect al lui TJ Miles, l-a descris pe iubitul ei:

„Încăpățânarea, orgoliul, e repezit ca persoană. Cu un ego cât Casa Scânteii. Astea sunt defectele.”

Adauga un comentariu