Titlurile zilei

Toată baza în Jandarmeria Română! O jurnalistă a fost agresată în centrul Iașului de jandarmi când își făcea meseria. „M-au bruscat. Eu am plecat cu ambulanța de acolo” – FOTO

Publicat: 14 oct. 2023
_____ Vizualizări 27 Comentarii
Toată baza în Jandarmeria Română O jurnalistă a fost agresată în centrul Iașului de jandarmi când își făcea meseria. M-au bruscat. Eu am plecat cu ambulanța de acolo - FOTO
O jurnalistă a fost agresată în centrul Iașului sub ochii jandarmilor

Scene incredibile în centrul Iașului. O jurnalistă a fost agresată de mai mulți indivizi chiar sub ochii jandarmilor. Totul s-a întâmplat joi seară, iar cei care ar trebui să protejeze cetățenii păreau că țin cu agresorii, nu cu femeia atacată

O jurnalistă a fost agresată, în centrul Iașului, de jandarmi și de prietenii unui șofer implicat într-un accident rutier. Scena ce pare mai degrabă desprinsă din filme s-a petrecut în fața Halei Centrale. Joi seară, acolo a avut loc un accident rutier. Jurnalista a ajuns la locul incidentului pentru a-și face meseria, mai precis pentru a relata în timp real ce se întâmplă în centrul orașului. A scos telefonul mobil pentru a face câteva fotografii.

Doi jandarmi i-au spus că nu are voie să facă poze și au împins-o către apropiații unuia dintre șoferii implicați. De acolo a izbucnit un întreg scandal. Jurnalista spune că a fost amenințată cu moartea, scuipată, înjurată și lovită. Cei doi jandarmi se aflau la fața locului și, deși au observat toată scena, nu au intervenit.

„Eram cu telefonul mobil în mână, voiam să fac o fotografie. Atunci au venit la mine cei doi jandarmi și mi-au spus că nu am voie. M-am legitimat, însă ei mă împingeau. M-au dus până între prietenii unuia dintre șoferi. Aceștia, văzând atitudinea jandarmilor, au început să mă scuipe, să mă lovească și să mă amenințe cu moartea. Deși cei doi jandarmi au văzut totul, nu au intervenit”, a declarat femeia.

O jurnalistă a fost agresată în centrul Iașului, sub ochii jandarmilor

Speriată și șocată de faptul că jandarmii nu intervin, jurnalista a sunat la 112 și a cerut ajutor. La locul incidentului au venit un echipaj de poliție și altul de ambulanță.

„Chiar dacă am fost lovită, înjurată și amenințată sub ochii lor, cei doi jandarmi nu au intervenit. Parcă țineau cu indivizii care m-au lovit. Am sunat la 112 și a venit poliția și ambulanța. Polițiștii i-au identificat pe cei care m-au agresat, iar eu am ajuns la spital”, a mai spus femeia.

Este de-a dreptul incredibil ca astfel de scene să mai existe în România. Jandarmeria Română, cu siguranță, nu se poate mândri cu astfel de angajați. Pentru ce sunt plătiți acești jandarmi cu salarii grase? Să protejeze infractorii și să oprească un jurnalist să-și exercite meseria. Se poate spune cu ușurință că cei implicați în agresarea jurnalistei sunt o rușine pentru Jandarmeria Română.

De ce și-au permis să împingă un jurnalist care nu făcea altceva decât să fotografieze două mașini implicate într-un accident rutier? De ce nu au intervenit când au văzut că o femeie este agresată? Poate șefii Jandarmerii Române au un răspuns.

„Poate un trecător sărea în apărarea mea, dar jandarmii care asta ar trebui să facă nu au sărit, ba mai mult, m-au bruscat și ei”, a mai spus femeia.

Imaginea Jandarmeriei Române a fost serios afectată după „10 August”, când sute de jandarmi au bătut protestatarii. Se pare că, prea curând, lucrurile nu se vor schimba cu personaje cum au fost cei doi. Dacă șefii din Jandarmeria Română vor lua măsuri după ce o femeie a fost agresată în centrul Iașului, sub ochii jandarmilor, rămâne de văzut.

Comentarii
  • Jandarmii sunt niste jegosi. Nu tineti minte ca intr un an tot la Sarbatorile Iasului, un jandarm de prin Bacau a vrut sa violeze o colega? Jandarmii sunt ca popii, se foot in c w r

  • Unde e filmarea?

    Așa zisa jurnalistă filma evenimentul, de ce nu a publicat și filmarea?

    Cam pare o răzbunare media a unei frustrate în scopul obținerii unui articol de senzație.

    GOLĂNEALĂ JURNALISTICĂ!

  • Da,ce să zic.. Unii „jurnaliști” cred că au statut de REGI!!! A inpins-o și a suferit o „trauma” a trebuit sa plece cu ambulanta care trebuia să fie ocupată de Domnia sa in timp ce bolnavii așteaptă pt că jurnalistul e echivalentul cu șeful de stat!!!!! Voi jurnaliștii vă credeți Dumnezei!

  • De ce ai consumat motorina statului de geaba până la spital, cu ambulanța? Dacă nu ai leziuni și nu se confirmă atitudinea agresivă a jandarmilor, te pot da in judecată.

  • @Vasile si @Kes si @Costea…trei limbrici cu țâțe mici, asta sunteți…nu aveți nimic in cap și nici în pantaloni.

    Vasile si @Kes si @Costea au mame cu**rve și răpănoase ! Au fost crescuți și educați de „bețâvanii” Iașului care erau părinții lor.

    Băi, boilor…o femeie a fost agresată doar pentru că e femeie ! Atât! Nu din cauza meseriei! În Iași, au mai fost bătute femei medic, profesoare universitare, economiste, inginere chiar și o avocată din Tg Frumos a fost aruncată de la geamul unui apartament din Iași doar pt că e femeie cu gură mare și nu s-a lăsat călcată în picioare de bărbat. Surpriză, așa sunt toate femeile deștepte !

    Unii ” porci” sunt violenți cu femeile pt că ei au fost bătuți / violați de femei urâte (cu par în barbă și nigei pe față) când au fost ei mici sau așa au văzut acasă !

    Jandarmii respectivi să fie aduși in fața justiției si desfăcut contractul de muncă. Rusine lor si mamelor lor că au crescut așa ” bărbați fără c***oaie” !

    Nu bați o femeie sau atunci când femeia e bătută…voi să intoarceți capul in altă parte! E comportament de oameni lasi !

    Sper ca parchetul militar să vă bage la carceră pentru neîndeplinirea atribuțiilor fișei postului.

    La pușcarie cu acești ” eroi” lași din İași !

  • Maria… Ce înseamnă pentru tine agresiune? Dacă eu stau în fața ta cu spatele, fără să te ating, înseamnă că ești agresata? Depășiți orice definiție a agresiunii, nemaivorbind de lipsa unor leziuni cat6de mici…

  • Pseudojurnalistii ar trebui sa stie ca in campul evenimentului rutier nu trebuie sa intre, FARA ACORDUL CELOR CARE FAC CERCETAREA LA FATA LOCULUI!

  • Mărie, te-ai sculat cu curu-n sus, dimineată?? AI impresia că dacă ești tare-n gură, și ești jurnalist, trebuie să se dea toată lumea la o parte?? Eu zic să latri la tine în casă, nu aici, că nu ai nicio șansă.

  • Ca tot omul de rând, am ieșit vineri seara cu familia la plimbare prin centrul orașului, dacă tot sunt Zilele Iașului. Nu mică mi-a fost mirarea să văd o „țigăneală” totală, atât în zona Hala Centrală cât și pe pietonal. Ambele zone pline de „comercianți cinstiți”, care mai de care să te jecmănească. Pe B-dul Ștefan era plin de vânzători ambulanți, care ocazional erau amendați de cei 4-5 angajați ai Poliției Locale, bineînțeles fără a li se confisca marfa. Își făceau și ei norma la amenzi că de plătit oricum nu le plătește nimeni. În plus printre sutele de rromi(de parcă eram la adunarea șatrelor) nu am văzut nici măcar un jandarm care să asigure „ordinea”. Se pare că toate forțele de ordine au o frică maximă de minoritatea sus-numită. Erau grupuri de rromi(16-20 ani) care se legau degeaba de oameni pe stradă sub ochii puținilor angajați de la locală, care nu schițau nimic. Mai mult de atât, am asistat cum un „domn” polițist în dorința lui de a „aplica legea” s-a pierdut cu firea(și efectiv a plecat în pas grăbit) când 4 băieți cu ceafa lată s-au dat jos dintr-un bămăvezi de Dâmbovița, lăsându-i astfel să parcheze cum și unde au vrut domniile lor, că doar nu avea să aplice legea. La bunicuțe care vând pătrunjel și cei care au curajul să protesteze împotriva politicului, apar imediat smardoii din forțele de ordine, dar aici au alte priorități. Am rămas cu un gust foarte amar. Mi-am luat copiii și am luat-o ușor la pas spre casă, rămânând cu impresia că „viitorul sună foarte rău”.

  • Maria are DREPTATE!

    JANDARMII VINOVATI SĂ FIE DEFERIȚI JUSTIȚIEI! CERETI DAUNE DE LA JANDARMI, AU SALAR CU TOT CU SPORURI DE 15.000 LEI NET/ LUNĂ.

  • De ce jandarmeria angajeaza doar indivizi fără studii? Majoritatea jandarmilor au maxim 12 clase obligatorii,. 🤪
    Pariu că acești jandarmi au terminat liceul industrial sau un liceu la țară? 🤤

    Angajați oameni cu facultate și pe cei fără facultate , sa-i trimiteți la păzit stânile de oi din munții Rarău. Ciobanii duc lipsă de pază, vine lupu,ursu si papă din oi…acolo e locul acestor jandarmi ! La stânaaaaaaaaaă! 🐑🐏🐐

  • Pentru ”Un cetățean” , observ că vorbești de un domn polițist de la locală, care nu aplică legea!! Dar te-ai întrebat, ce lege să aplice ăștia? Ce pregătire au ei, sunt ei în măsură să facă asta? Sau au ei acest drept? Nici vorbă, ei sunt gardineni publici, fără nicio școală. Întreabă, de curiozitate, pe unul, dacă știe măcar definiția/elementele infracțiunii, și te vei convinge.

  • Pentru „Dromihete”, nu am scris nicăieri că respectivul era de la locală, am scris doar: „domn” polițist. Întradevăr trebuia să specific că nu era de la locală. Nu am nimic cu nimeni, dar atitudinea respectivului polițist(nu de la locală) mi s-a părut rușinoasă. Chiar mai mult când i-am spus că nu este ok cum pune problema cu băieții cu ceafa lată, mi-a spus că: „el n-are nici o problemă” și a plecat. Deci, cum spuneam, viitorul sună foarte rău.

  • Până la urmă ce căutau jandarmii acolo, să ce? Să caște gura și să ciulească urechile? Nu e prima oară când vin și incurcă lumea pe la evenimente: stau cu gura căscată și atunci când sunt probleme se intorc cu spatele!

    Timpul trece, leafa merge…!
    Totuși, jandarmii primesc minim 15.800 lei net/ lună…

    Bravo, așa ” bărbați” mai rar in Iași. Sper că sunteți singurii din unitatea de jandarmi, sper că nu mai sunt și alții ca voi. RUSINE VOUĂ ȘI CELOR CARE V-AU „SCOLARIZAT” .

  • Cioara aia cu VESTA alba si TRICOU Negru e dornic tare de afirmatie. Se uita FIX la camera, ca la ciocolata! E si spanchi 👀 un pic 🤣🤣🤣🤣

  • Conteaza si ce faci, de se ajunge la o presupusa agresiune… Ma indoiesc ca cineva se ia de tine in prezenta jandarmilor asa, de aiurea… Din pacate, autorul nu ne spune nici cum o cheama pe firava „jurnalista”, nici unde activeaza aceasta, nici daca, in trecutul nu foarte indepartat, aceasta… hm… „jurnalista” nu a mai fost cumva… „agresata” de mai multe ori, in diferite locuri, din cauza atitudinii abordate sau poate si din cauza… „piticilor” pe care ii are, cine stie?!?… Asta e jurnalism de mare clasa!

  • După mintea ta de patruped…jurnalista trebuia să stea la cratiță?!?
    Ești unul din ăia care consideră femeia o sclavă casnică care nu are voie să facă job-uri dedicate doar bărbaților?

    După mintea ta de găină, ai fi vrut ca jurnalista să stea acasă, să spele bărbatul la fund si sa-l aștepte cu masa pusă, eventual sa-i scoată si papucii din picioare atunci când „seful casei” vine acasă!

    Dacă gândești așa Ești un pokemon retardat și familia ta e făcută tot din pokemoni cu retard mintal care cerșesc în față la biserica ” Trei Ierarhi” .

    NU UITAȚI NICIODATĂ:
    FEMEILE AU VOIE SĂ FACĂ ORICE JOB AU ELE CHEF ! VOR IN SPATIU,ATUNCI TREBUIE SĂ LE SPRIJINIM SĂ AJUNGĂ ACOLO!
    FEMEILE SUNT MULT MAI CAPABILE DECÂT BĂRBAȚII!

  • Cel putin in cazul de fata cred ca este vorba de tupeu, gura mare, si minte putina. Nu cred ca asa zisa jurnalista are dreptul legal sa faca anchete privid incalcarea legislatiei rutiere.. Lucrurile astea se pot rezolva fara scandal fie pe cale amiabila, fie la politia rutiera, fie in justitie. Respectiva jurnalista ce cauta acolo? Din cate inteleg nu reprezenta pe nici una din categoriile care sunt abilitate sa faca cercetari.

Adauga un comentariu