Actualitate

Top 3 cele mai ieftine plaje din România pe care le poți vizita vara asta. Turiștii rămân uimiți de frumusețea locurilor

Publicat: 24 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Top 3 cele mai ieftine plaje din România pe care le poți vizita vara asta. Turiștii rămân uimiți de frumusețea locurilor
Prețurile ridicate din majoritatea stațiunilor românești au devenit o problemă pentru foarte multe persoane care își doresc să aibă parte de un concediu liniștit

Plajele din România au devenit atracția momentului, mai ales că ne aflăm în plin sezon estival. Dacă te numeri printre persoanele care își doresc să aibă parte de o experiență frumoasă, departe de aglomerația din Mamaia sau Costinești, iată câteva dintre cele mai frumoase locuri în care îți vei putea petrece vacanța, bucurându-te de nisip fin și soare.

Prețurile ridicate din majoritatea stațiunilor românești au devenit o problemă pentru foarte multe persoane care își doresc să aibă parte de un concediu liniștit. Totuși, există câteva locuri asemănătoare în care nu va fi nevoie să scoți din buzunar sume colosale pentru a avea parte de peisaje frumoase, nisip fin și apă curată.

Plaje din România pentru care nu va trebui să scoți o avere din buzunar

Există câteva plaje despre care foarte mulți români nu au auzit până acum, deoarece se află în locuri mai puțin accesibile. Deși, peisajele minunate nu beneficiază de atât de multă atenție pe cât ar fi trebuit, câteva zeci de persoane se încumetă în fiecare an să se bucure de liniștea acestor locuri.

Plaja Vadu

Această plajă poate fi vizitată de oricine, însă nu sunt foarte mulți doritori care se încumetă să se aventureze până a ajunge aproape de mare. Totuși, în această perioadă, persoanele care își doresc un concediu liniștit au optat pentru o rezervare la hotelul care se află în apropierea plajei Vadu. Vara, turiști veniți pe plajă se pot bucura de o apă curată, potrivită pentru baie și scufundări și de niște prețuri mult mai mici, în comparație cu cele de la Mamaia.

Plaja Gura Portiței

Plaja Gura Porției este unul dintre locurile pentru care familiile cu copiii sau cuplurile care iubesc intimitatea optează în fiecare vară. Aceasta are o lungime de 4 kilometri și promovează, așa cum era de așteptat, natura și liniștea. Flora din imediata apropiere nu are de suferit din cauza turiștilor, deoarece aceștia fac tot posibilul pentru a o proteja. Dacă alegi să ții de la Constanța, în numai o oră vei putea să te bucuri de o experiență frumoasă pe plaja din apropierea lacului Golovița.

Plaja Tuzla

Ultima de pe lista noastră este plaja Tuzla, o plajă care se aseamănă destul de mult cu cele din Grecia sau Bulgaria. Cei care se încumetă să ajungă până aici, se bucură întotdeauna de priveliștea frumoasă, de nisipul fin și de liniște, deoarece în apropiere nu se află cluburi sau localuri. Simfonia creată de pescăruși și de valurile care uneori se lovesc de stânci este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți încărca din nou bateriile.

Adauga un comentariu