BZI LIVE

LIVE VIDEO – Tot ce trebuie să știi despre mersul la dentist în pandemie. Dr. Radu Marius Vataman discută la BZI LIVE despre modul de organizare pentru siguranța pacienților – FOTO

Publicat: 12 ian. 2021

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 11:00, va fi prezent în studioul BZI LIVE dr. Radu Marius Vataman, medic stomatolog specialist Chirurgie Dento-Alveolară și Endodonție, pentru a vorbi despre adresabilitatea pacienților la servicii de specialitate în timpul pandemiei. Inclusiv cabinetele stomatologice au fost afectate de criza indusă de pandemie iar medicii dentiști resimt schimbările mai ales că o parte dintre pacienți sunt reținuți când vine vorba de a merge la dentist.

Totuși, sunt intervenții care nu suportă amânare iar invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre măsurile implementate în cadrul cabinetului pentru a reduce riscurile și necesitatea prezentării la medicul stomatolog. Mulți pacienți renunță inclusiv la igienizarea periodică, fapt care va conduce spre probleme mai grave iar crezând că reducem din costuri nu vom face decât să investim mai mult ulterior. De asemenea, un alt subiect va face referire la prevenție, educație dentară și profilaxia copilului de la vârste fragede, astfel încât copilul să conștientizeze importanța întreținerii unei igiene dentare stricte și să realizeze că prezența în cabinetul stomatologic nu reprezintă o pedeapsă.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu