National

Tragedie în județul Suceava în prima seară după relaxarea restricțiilor. Trei tineri și-au pierdut viața

Publicat: 16 mai 2021
Pompierii care au intervenit la un accident pentru a salva persoanele încarcerate
În prima seară în care restricțiile au fost relaxate, în județul Suceava s-a produs un accident din care 3 tineri și-au pierdut viața

Începând cu ziua de sâmbătă, 15 mai 2021, romanii se pot bucura de relaxarea restricţiilor. Această veste este pe placul tinerilor care de mult aşteptau momentul de a ieşi după ora 22:00.

În judeful Suceava prima noapte în care romanii s-au bucurat de noile relaxări s-a sfârşit cu o tragedie. Trei tineri şi-au pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie.

În localitatea Poiana Stampei, din Suceava, un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, s-a rasturant. Autoturismul a ieşit de pe carosabil răsturnându-se pe un câmp, unde victimele au rămas incacerate.

La faţa locului a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare

După producerea accidentului la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, de pompieri, cât şi de poliţie. Echipajele medicale odate ajunse au început direct cu acordarea primului ajutor pentru cei 3 tineri.

”Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și un echipaj de prim ajutor au intervenit în sprijinul colegilor de la ISU Suceava”, se arată într-un comunicat de presă.

Medicii nu au putut să le salveze viaţa tinerilor

Cei 3 tineri au fost găsiţi în stare de inconştientă de către medici, după descarcerarea acestora din mormântul de fiare, aceştia au început să facă manevre de resuscitare pentru a încerca salvarea bărbaţilor.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, cei trei bărbați în vârstă de 23, 30 şi 30 de ani au fost declarați decedați la finalizarea aplicării protocolului de resuscitare”, a anunțat ISU Bistrița-Năsăsud.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă după gravul accident produs în judeţul Suceava. Ancheta a fost demarata pentru a constata exact cauza producerii accidentului şi cum s-ar fi produs acesta. Rudele celor 3 tineri trebuie să se pregătească pentru înmormântare.

Un alt accident de circulaţia s-a produs în Judeţul Bistriţa-Năsăud

În această dimineaţă, 16 mai 2021, s-a produs un accident rutier într-o localitate din județul Bistrița-Năsăud. La ora 06:00 în localitatea Josenii Bârgăului s-a rasturant o maşină. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale şi de poliţie.

La faţa locului medicii au descoperit un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani care a suferit leziuni uşoare care nu i-au pus viaţa în pericol. Bărbatul a primit îngrijiri medicale, iar mai apoi a fost transportat la UPU SMURD Bistrița.

”Victima era conștientă și cooperantă, ieșită din autoturism”, conform unui anunț al reprezentanților ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis o anchetă și în urma acestui accident.

Accidente in judetul Iasi

In urmă cu doua zile 2 accidente s-au produs in județul Iași, unul dintre ele fiind in localitatea Scheia. Un autoturism a intrat puternic într-o motosapă. Conoform oamenilor legii in urma accidentului șoferul motosapei a fost imobilzat între fiare. Bărbatul în varstă de 62 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale la fața locului, acesta fiind transportat ulterior la spital.

„MC, bărbat, 62 de ani din localitatea Scheia. Accident rutier lovit în timp ce se deplasa pe un drum public cu un microutilaj agricol de un autoturism. Comă posttraumatică, Traumatism craniocerebral şu fractura de bază de craniu, TCF, Fractura de bazin şi femur bilateral, suspiciune de pneumotorax şi contuzie pulmonară dreapta. A fost stabilizat la faţa locului, intubat şi ventilat mecanic şi adus la UPU Spital „Sf. Spiridon”. a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași.

Un alt accident care s-a produs în județul Iași pe data de 14 mai 2021, a avut loc în municipiul Pașcani. Accidentul rutier a fost provocat de către două autoturisme, iar în urma acestuia unul dintre șoferi s-a ales cu un umăr dislocat și un atac de panică.

„ISUJ Iași asigură măsuri specifice ca urmare a producerii unui accident rutier. În accidentul rutier au fost implicate două maşini şi a rezultat rănirea unei persoane. Evenimentul rutier a avut loc în suburbia Blăgești din municipiul Pașcani. La faţa locului intervine o autospecială de intervenţie dar şi un echipaj SAJ. Victima, un bărbat în vârstă de 20 de ani este conştient şi are un umăr dislocat. Acesta a avut un atac de panică şi a fost transportat la CPU Pașcani”, au arătat cei de la ISUJ Iași.

Adauga un comentariu