Local

Dramă la Iași! Soția unui deputat și-ar fi ucis bebelușul, la Hotel Internațional, din Iași! – UPDATE

Publicat: 16 feb. 2020

În această dimineață, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța că o femeie din republica Moldova și-ar fi sufocat din greșeală bebelușul în vârstă de șase luni. Femeia este soția unui deputat din Republica Moldova.

UPDATE: „Astăzi, în jurul orei 05.00, am fost sesizați cu privire la faptul că un copil, de 6 luni, a fost găsit decedat în camera unui imobil, din municipiul Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași“, spun reprezentanții IPJ Iași.

„La ora 4.40, se primește mesaj prin 112, de la Hotel Internațional de la un bărbat din Republica Moldova că fiica lor de 6 luni nu mai respiră și e rece. Se trimite ambulanța cu medic de la SAJ care constată decesul copilul fiind în SCR cu rigiditate și lividități“, spun reprezentanții SAJ Iași.

UPDATE: Deputatul moldovean este Angel Agache este un politician din Republica Moldova și este membru al PLDM.

Știrea inițială

Deputatul în vârstă de 44 de ani și soția sa în vârstă de 35 de ani s-au cazat azi-noapte la Hotelul Internațional din Iași.

„A fost înregistrat un dosar pentru moarte suspectă, urmând a fi continuate cercetările de către secția de poliție aferentă, sub coordonarea procurorului de caz“, a declarat astăzi Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Adauga un comentariu