Local

Tragedie la Iași! Un puști de 14 ani a murit înecat! Era la scăldat cu câțiva prieteni – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 19 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie la Iași Un puști de 14 ani a murit înecat Era la scăldat cu câțiva prieteni - EXCLUSIV GALERIE FOTO VIDEO UPDATE
Un băiat, în vârstă de 14 ani, s-a înecat într-o viroagă din satul Santa, comuna Mogoșești, județul Iași

Astăzi, 19 iunie 2022, un băiat, în vârstă de 14 ani, s-a înecat într-o viroagă din satul Santa, comuna Mogoșești, județul Iași.

UPDATE: Din nefericire, medicii au constatat decesul.

UPDATE: Băiatul, în vârstă de 14 ani, Olaru Neculai, provine dintr-o familie cu 7 frați, iar el este cel mai mic. Neculai venise la scăladat cu încă trei băieți de vârsta lui, care s-au speriat și au fugit. Niciunul dintre ei nu știa să înoate. După mai multe căutări, băiatul a fost scos din apa adâncă de 2 metri după o oră. În momentul de față, băiatul este resuscitat de cadrele medicale.

UPDATE: Minorul în vârstă de 16 ani a fost scos la mal. În acest moment i se aplică manevrele de resuscitare de către echipajul medical SAJ sosit la locul interventiei.

Ora 14.03: copil 16 ani, înecat-Santa-Mogoșești, dirijat C2 103, scos după aproximativ 25 minute. Acum este în curs de resuscitare., au transmis reprezentanții SAJ Iași.

El se afla la scăldat cu mai mulți copii. La fața locului intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de primă intervenție și scuba.

 

 

 

Adauga un comentariu