Actualitate

Traian Băsescu, despre candidatura sa la alegerile locale: ”Dorința mea este să fac această ofertă bucureștenilor. Nu o să le pară rău!”

Publicat: 16 aug. 2020
Traian Băsescu arată cu degetul
Fostul președinte Traian Băsescu

Traian Băsescu, despre candidatura sa la alegerile locale: ”Dorința mea este să fac această ofertă bucureștenilor. Nu o să le pară rău!”

Duminică seara, Traian Băsescu a vorbit despre candidatura sa la alegerile locale din București. Fostul președinte al României este convins că peste o săptămână va avea peste 25% în sondaje.

Traian Băsescu, despre candidatura sa la alegerile locale: ”Dorința mea este să fac această ofertă bucureștenilor. Nu o să le pară rău!”

La mijlocul lunii august, a fost realizat un sondaj CURS, înainte ca Băsescu să anunțe că și-a depus candidatura. În acel moment, fost președinte avea 20%

„Nu am nici o surpriză cu acest sondaj CURS. Până nu sunt convinși că vei candida, votanții au o anumită apropiere. Scorul real îl vom putea vedea peste o săptămână. Va fi la 25 de procente, în ceea ce mă privește.

Dacă PMP a fost eliminat de liberali și USR, am decis să mergem singuri. Nu e primă dată când mizez pe acest partid al electoratului bucureștean. Dorința mea este să fac această ofertă bucureștenilor. Nu o să le pară rău!”, a spus Traian Băsescu.

Ce a declarat Traian Băsescu la depunerea candidaturii la Primăria Capitalei: „Voi face 30%”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a făcut un anunț vijelios la depunerea candidaturii la Primăria Capitalei. Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi-a depus duminică, 16 august 2020, candidatura la Biroul Electoral Municipa. Acesta a declarat că principalii săi contracandidaţi sunt candidatul PNL şi USR-Plus, Nicuşor Dan şi candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea. Traian Băsescu a ținut să adauge că va lua peste 30 la sută din voturi, dar nu ştie dacă va fi suficient pentru a căştiga alegerile locale 2020.

„O să încerc să-l conving pe Ludovic Orban să cedeze numele de PDL pe care l-a înglobat odată cu fuziunea și să lase PMP să reia numele de PDL, pentru că osatura acestui partid este din foști membri PDL. Vreau numele (PDL) înapoi. Că partidul este. Schimbăm numele PMP în PDL. Cei care se simt urmașii Brătienilor să rămână în PNL, cei care se simt urmașii lui Petre Roman, să vină în actualul PMP, viitorul PDL”, a”, a declarat fostul președinte.

Traian Băsescu crede că va fi votat de foarte mulți cetățeni

Candidatul PMP, Traian Băsescu, consideră că va fi votat de mii de persoane deoarece aceasta a curățat Capitala de peste 47.000 de chiștocuri de țigară, a rezolvat problema câinilor maidanezi și a făcut linia 41 a transportului public în comun.

„Am curăţat Bucureştiul de 47.000 de chioşcuri. Am rezolvat problema câinilor, am făcut linia 41. Am lansat proiectul Pasajului Basarab. Am înlocuit 120 de kilometri de linie simplă de tramvai pe care se pune metroul uşor acum. Am contorizat Bucureştiul la nivel de scară de bloc în mandatul meu. Am contorizat şi cele 750 de puncte termice. Nu ţin neapărat să viu un învingător perpetuu. Am o obligaţie morală faţă de PMP, pe de o parte. De pe altă parte, niciodată n-am plecat ca favorit în competiţiile electorale şi le-am câştigat. Vin cu modestia celui care e pregătit să piardă, dar nu exclud posibilitatea să câştig”, a declarat fostul primar al Capitalei.

Fostul președinte al României speră să fie îndeplinite toate condițiile necesare depunerii candidaturii și în acest moment este pregătit de lupta politică.

“Mi-am depus candidatura, sper că sunt îndeplinite toate condiţiile şi de acum la luptă politică”, a declarat Traian Băsescu la ieşirea de la Biroul Electoral Municipal.

 
Comentarii
  • Nu cred câ bucureșteni se mai vor lâsa ciuruiți încâ odatâ de –”ieși afarâ javrâ ordinarâ—-un fleac iam ciuruit–”

Adauga un comentariu