Sport

Transfer ISTORIC la Universitatea Craiova. Rotaru a dat marea lovitură. Elvir Koljic semnează în Germania

Publicat: 12 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Transfer ISTORIC la Universitatea Craiova. Rotaru a dat marea lovitură. Elvir Koljic semnează în Germania
Elvir Koljic, dorit în Germania

Fanii polonezilor de la Lech Poznan îl regretă pe atacantul celor de la Universitatea Craiova, Elvir Koljic, și anunță că acesta se pregătește de un nou transfer, după ultima prezența în tricoul echipei naționale a Bosniei.
Înainte de a ajunge la Universitatea Craiova, Elvir Koljic (25 de ani) și-a încercat norocul în Polonia, la Lech Poznan. FC Krupa îl împrumutase pentru cinci luni, din februarie până în iunie 2018, însă clubul la care a crescut Robert Lewandowski nu a putut să vadă adevăratul potențial al fotbalistului. Și chiar dacă l-au observat, nu au avut răbdare cu acesta.

Elvir Koljic s-a accidentat la Poznan și a apucat decât să bifeze cinci meciuri în prima ligă poloneză, dar și trei meciuri în liga treia, acolo unde Lech l-a trimis pentru reabilitare fizică. Au refuzat să plătească clauza de transfer definitiv, solicitând un nou împrumut. Bosniecii au luat propunerea drept lipsă de respect și au refuzat propunerea. A mai jucat două luni la Krupa (7 meciuri – 8 goluri), apoi a venit transferul la Universitatea Craiova.

Transfer uriaș la Universitatea Craiova. Elvir Koljic, dorit în Germania

„Puteți avea de obiectat cu privire la îndepărtarea rapidă a lui Elvir Koljic, care a ajuns la noi ca al treilea atacant, chiar la sfârșitul perioadei de transferuri din iarna lui 2018. Bosniacul s-a accidentat, apoi Lech Poznan nu a știu ce să facă cu el.
La final, a vrut să-l mai aducă împrumut, de ori, însă FC Krupa nu a fost de acord. Bosniacii l-au vândut în România, acolo unde atacantul a crescut și a făcut senzație. A jucat recent într-un meci contra Poloniei și se vorbește de un nou transfer pentru el”, au scris polonezii de la „kkslech.com”.

La Universitatea Craiova, chiar dacă a mai avut probleme cu accidentările, Koljic și-a demonstrat valoarea de nenumărate ori. Are 22 de goluri marcate în 42 de meciuri, dar și 7 pase de gol. De asemenea, a rămas în vizorul selecționerior de la naționala de seniori a Bosniei.

În ultima acțiune a Bosniei, Elvir Koljic a fost titular în partida contra Poloniei și a obținut o lovitură de la 11 metri, transformată de Haris Hajradinovic, în înfrângerea scor 1-2, pe teren propriu. Zilele trecute, bosniecii de la „Bhlopta.com” anunța că atacantul Universității Craiova ar putea ajunge în Germania:

„Fotbalistul naționalei Bosniei și membrul echipei Craiova, Elvir Koljic, este într-o formă bună. Este din nou vechiul Elvir Koljic. Din informațiile pe care le avem din partea lui Enes Tatarevic, mai multe cluburi din Germania sunt interesate de Koljic, care e foarte aproape de transfer”, scrie bhlopta.com.

„Există interes din liga secundă din Germania (2. Bundesliga). Vom vedea”, a declarat Enes Tatarevic pentru sursa citată.

Adauga un comentariu