Cancan

Transformarea prin care a trecut Simona Halep în Dubai! „Ești altceva”

Publicat: 15 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Transformarea prin care a trecut Simona Halep în Dubai Ești altceva
Începând cu vara anului trecut, Simona Halep s-a concentrat pe Dubai

Mutarea pe care a făcut-o Simona Halep odată cu plecarea în Dubai pare că i-a priit sportivei. Aceasta locuiește acolo de ceva timp, iar zâmbetul pare că i-a revenit pe buze. Sportiva a postat mai multe imagini în mediul online, iar fanii au fost surprinși să vadă transformarea prin care a trecut.

Cu câteva luni în urmă, Simona a hotărât să părăsească țara și și-a cumpărat o casă în Dubai. Tenismena este în așteptarea unui verdict din partea TAS în cazul de dopaj, după ce a atacat decizia.

Cum s-a transformat Simona Halep după ce s-a mutat în Dubai

Începând cu vara anului trecut, Simona Halep s-a concentrat pe Dubai. Fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon se antrenează deja de câteva luni în Emiratele Arabe Unite și a hotărât să rămână acolo. Ea a cumpărat deja o casă și a făcut mutarea permanentă.

Simona Halep pare să se simtă bine în Dubai. De când a ajuns acolo, sportiva este mereu zâmbitoare, chiar și în ciuda dificultăților prin care trece. Recent, jucătoarea de tenis a împărtășit câteva fotografii pe internet, iar fanii au fost surprinși să observe transformarea.

Simona Halep se bucură în mod deplin de Dubai și de atracții pe care le oferă. Ea a făcut o fotografie pe o barcă și pare mai calmă și mai veselă ca niciodată. Îmbrăcată într-un mod relaxat, sportiva s-a bucurat de plimbarea pe apă și a împărtășit totul pe rețelele sociale, recunoscând că locul în care se află a captivat-o.

„Dubai, chiar ești altceva”, a scris Simona Halep, în dreptul imaginilor.

Fanii au fost surprinși să o vadă zâmbitoare și relaxată. În plus, aceștia au remarcat că sportiva a adoptat și o nouă coafură. Simona Halep și-a lăsat părul să crească și a renunțat la nuanțele de blond, revenind la culoarea naturală a părului său.

Simona Halep recunoștea că a fost foarte afectată de tot ce i s-a întâmplat

Înainte de a pleca în Dubai, Simona Halep admitea că tot ceea ce s-a întâmplat a avut un impact puternic asupra ei. Sportiva recunoștea că sănătatea mentală a fost afectată, experimentând stări de anxietate și atacuri de panică.

„A fost un șoc pentru mine când am primit scrisoarea că, la proba mea de urină, doar la proba mea de urină, rezultatul a ieșit pozitiv, cu o cantitate infimă de substanță, o substanță interzisă. Am fost mereu împotriva dopajului, știți că am vorbit insistent despre asta, așa că nici măcar nu mi-a trecut prin minte, niciodată în viața mea, să fac așa ceva.

Deci a fost un șoc. M-am luptat cu partea emoțională, pentru că a apăsat foarte greu pe umerii mei, iar când am văzut cât de mult este dezbătut în public acest subiect, chiar mi-a fost afectată sănătatea mintală”, declara Simona Halep înainte de a pleca în Dubai.

Comentarii
Adauga un comentariu