Cancan ultimă oră

Transformarea șocantă a fraților Igor și Grichka. Cum au ajuns să arată

Publicat: 09 mart. 2021
Fratii Igor și Grishka
Fratii Igor și Grishka

În urmă cu câțiva ani erau cei mai râvniți bărbați din lume, dar acum sunt mutilați de operațiile estetice. Conform statisticilor, începând din 2000, numărul bărbaților care apelează la serviciilor medicilor esteticieni a crescut cu 6-%. S-a crezută că plasticul este o alegere comună în rândul femeilor, dar în lumea mondenă, reprezentanții sexului masculin decid să-și facă numeroase operații estetice. În urmă cu mai bine de 30 de ani, gemenii Igor și Grichka făceau ravagii în rândul femeilor.

Cei doi prezentatori tv din Franța s-au numărat printre cei mai îndrăgiți și frumoși prezentatori tv din Franța, având propria lor emisiune, Time X. Aceștia vorbeau în fiecare săptămână despre noile tendințe în astronomie și fizica cuantică analizând literatura de științe populare. Se pare însă că nu doar femeile sunt afectate de trecerea timpului. Cei doi frați și-au făcut numeroase intervenții estetice, iar acum, la vârata de 71 de ani, cei doi arată precum extratereștrii.

Igor si Grichka au apărut în urmă cu câțiva ani la un eveniment de prezentare de bijuterii de lux, lăsându-i mască pe cei prezenți. Aceștia și-au făcut numeroase implanturi la nivelul obrajilor și bărbiei, folosind și o cantitate enormă de botox pe care și-au băgat-o în față. Cei mai ciudați bărbați din Franța au devenit cunoscuți în anii ’80, ca prezentatori și producători Tv ai unor emisiuni de știință. Cu toate astea, cei doi au declanșat un adevărat scandal, după ce au publicat o teză despre Big Bang. Ulterior, Igor și Grichka au fost acuzați de impostură academică.

Transformarea șocantă a fraților Igor și Grichka

Igor și Grichka fac parte din familii nobile. Tatăl a fost artistul rus Yuri Mikhailovich Ostasenko-Bogdanov, iar mama celor doi a fost un reprezentant al familiei contelor din Austria. Astfel, cei doi au crescut în castelul ancestral al bunicii lor Bertha din Saint-Lary. Mai mult, Igor a fost căsătorit cu Contesa Ludmilla d’Oultremont, dar şi cu Amelie de Bourbon-Parma. Prezentatorul Tv are șase copii, iar cei mai tineri copii ai săi, Alexandre și Constantin, provin din căsnicia cu Amelie.

Cei doi au avut parte de o ceremonie organizată la Castelul Chambord. Amelie este fiica adoptivă a Prințului Michel de Bourboun-Parma, fratele Refinei Ana a României. De cealaltă parte, Grichka nu a fost niciodată căsătorit și nici nu are copii. Criticați de foarte mulți oameni că ai apelat la numeroase intervenții estetice, pentru a păcăli trecerea anilor, cei doi au stârnit și mai multe controverse după ce au declarat că, de fapt, nu s-au operat niciodată, ci suferă de acromegalie, o afecțiune endocrinară rară care se manifestă prin mărirea trăsăturilor faciale.

După ce au lansat cinci articole în publicații științifice, faimoșii fizicieni John Baez și Alan Sokal au ajuns la concluzia că frații Bogdanov nu au valoare științifică. Din păcate, deși frumusețea lor naturală le-a adus un real succes, bătrânețea nu poate fi împiedicată. Astfel, cei doi au visat să aibă o tinerețe eternă, motiv pentru care au apelat la operațiile estetice, care i-au transformat complet.

Adauga un comentariu