Remedii naturiste

Tratament naturist simplu si foarte eficient pentru diabet

Publicat: 20 mart. 2015
7
Complicatiilor diabetului zaharat inseamna agravarea evolutiei bolilor cardiovasculare, riscul unor evenimente cardiace majore (infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, boala arteriala periferica, moartea subita). Urmatoarea reteta va face minuni pentru bolnavii de diabet. Iata ce trebuie sa faceti!

Bauturile care cresc considerabil riscul de diabet 

Dimineata, pe stomacul gol, se ia o lingura fai­na de malai necernuta (sa fie plina cu varf) si se go­leste intr-o farfurie. Cu o lingurita, luam faina din far­furie si o bagam in gura. Luam apa sau ceai si inghi­tim faina, pana se termina tot continutul din farfurie. Cel putin 30 minute nu se mananca nimic. Dupa 30-40 minute, fiecare bolnav mananca ce stie ca are voie, in functie de regimul lui alimentar. 

Persoanele care mananca repede au un risc crescut de diabet 

In timpul tra­tamentului, se observa ca se pot manca mai multe pro­­duse din cele interzise. Bolnavul se simte mult mai bine. Unele persoane, in decurs de 6 luni, s-au vinde­cat. Glicemia se mentine in jur de 100. Din acest mo­ment, se poate manca orice, atat paine si produse fai­noa­se, cat si produse zaharoase. 

Consumul regulat de cafea reduce riscul de imbolnavire de diabet 

Dar nu uitati: faina de malai se ia in continuare, pe tot parcursul vietii, ca sa nu re­ci­diveze diabetul. Faina de malai nefiarta are en­zime si se poate considera un medicament minune pen­tru diabet. Este bine sa folosim faina de malai ob­ti­nuta de la o moara sateasca cu pietre.
Adauga un comentariu