Stiri si curiozitati

Trecutul rusinos al lui Andi de la Insula iubirii a iesit la iveala! Cum se scuza ispita masculina: „Nu ne nastem perfecti”

Publicat: 29 nov. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trecutul rusinos al lui Andi de la Insula iubirii a iesit la iveala Cum se scuza ispita masculina Nu ne nastem perfecti
3

Recent, pe internet au aparut multe imagini cu trecutul rusinos al lui Andi de la Insula iubirii. Dupa ce a fost criticat in fel si chip de toata lumea, ispita masculina se scuza pentru ceea ce a facut si chiar justifica alegerea pe care a facut-o la momentul respectiv.

Andi de la Insula iubirii este una dintre cele mai controversate ispite masculine, acesta a intrat in atentia publicului, dupa povestea de dragoste cu Diana, fosta concurenta de la emisiune. Trecutul lui Andi nu este unul tocmai de apreciat, iar pe internet au aparut o multime de imagini cu acesta in ipostaze indecente. Se pare ca ispita de la Insula iubirii a avut un job nu tocmai de laudat, Andi a facut videochat.

Dupa ce au aparut fotografiile cu el gol pusca si a fost criticat de telespectatori, Andi s-a scuzat si a explicat de ce a ajuns sa faca aceste lucruri.

'Doamna mea, ati fost dvs in locul meu? V-am cerut eu bani de mancare sau bani sa platesc facultatea? Sau de chirie? Pentru ca nu sunt din Bucuresti. Sau abonamentul pentru 41? Ati muncit dvs 12 ore pe zi, doua job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion in buzunar la Bucuresti. Cu atat au putut parintii mei sa ma ajute. Credeti ca i-am judecat ca nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am multumit si pentru aia. In loc sa stau dupa posibilitatea lor, am ales sa fac ceva.

Cand esti tanar esti usor de influentat si vrei sa alegi 'calea mai usoara'. Credeti-ma ca nu exista 'calea mai usoara', am platit cu varf si indesat pentru tot. Eu mi-am invatat lectia de la viata. Nu sunt mandru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am facut (bune/rele) m-au facut omul de astazi, atunci pot spune ca sunt mandru de cine am devenit. Incercati sa nu mai judecati! Nu ne nastem perfecti, gresim, suntem oameni, asa invatam.', este mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

Andi rade de Hannelore, dupa terminarea emisiunii

Dupa difuzarea ultimelor episoade de la Insula iubirii, Andi si Raul au inceput sa rada de Hannelore si sa-i transmita mesaje cu subinteles pe retelele de socializare. Toata situatia s-a produs, dupa ce Hannelore a spus ca a avut aceeasi apropiere si de cameraman, si de salvamar, dar si alti baieti, adica nimic iesit din comun dupa cum spune ea.

‘Cand doi se bat, al treilea… de fapt al patrulea castiga’, a scris Andi pe una dintre retelele de socializare. Daca in timpul emisiunii cei doi au fost destul de apropiati, dupa terminarea emisiunii situatia dintre Hannelore si Andi de la Insula iubirii a luat o intorsatura neasteptata.

Adauga un comentariu