Local

Trei victime, în urma unui impact devastator! Dosare penale pe bandă rulantă, pe străzile din Iași! Tot mai mulți șoferi, prinși băuți la volan!

Publicat: 06 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trei victime în urma unui impact devastator Dosare penale pe bandă rulantă pe străzile din Iași Tot mai mulți șoferi prinși băuți la volan
Trei victime au ajuns la spital după un impact devastator

Trei victime au ajuns la spital în urma unui impact devastator! Oamenii legii spun că tot mai mulți șoferi sunt prinși băuți la volan pe străzile din județul Iași. Mai mulți ieșeni s-au ales cu dosare penale din cauză că au urcat băuți la volan

Trei victime au ajuns la spital în urma unui impact devastator care a avut loc la finele săptămânii trecute! Astfel, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că, în comuna Vlădeni, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

„Din primele cercetări s-a constatat faptul că un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282 C, în satul Borșa, comuna Vlădeni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod de pe marginea părții carosabile a sensului său de mers. În urma acestui impact, trei persoane au fost rănite”, au precizat reprezentanții poliției ieșene.

Conform acestora, șoferul de 33 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totuși, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu are permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătamare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis.

Tot mai mulți șoferi, prinși băuți la volan pe străzile din Iași!

Pe lângă acest impact devastator, care a trimis 3 victime la spital, pe străzile din județ au fost constatate mai multe probleme, în general legate de consumul de alcool la volan.
Așadar, agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava au prins un bărbat de 21 de ani, care conducea un moped pe drumul public din comuna Țibana. Acesta avea o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificări a rezultat că individul nu are permis de conducere.
Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și fără permis. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus în arest, iar cercetările continuă.

Un tânăr s-a ales cu un dosar penal, după ce a urcat băut la volan

De asemenea, agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea au oprit pentru control, în comuna Mironeasa, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că nu are permis.

„Întrucât mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital. Acolo i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului”, au adăugat reprezentanții poliției ieșene.

Prinși băuți la volan, au refuzat să le fie preluate probe de sânge!

Polițiștii din Hârlău au oprit pentru control, pe DJ 281, în comuna Ceplenița, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Cotnari. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, polițiștii din Pașcani au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital, unde a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Un tânăr s-a ales cu un dosar penal din cauza mașinii

Mai mult, agenții din cadrul Secției IX de Poliție Rurală Hârlău au oprit pentru control, în localitatea Pârcovaci, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, au încheiat reprezentanții poliției ieșene.

Astfel, în urma acelui impact devastator, după care trei victime au ajuns la spital, polițiștii au descoperit în neregulă și alți șoferi, în special suspectați că au urcat băuți la volan.

Adauga un comentariu