WoW!

Trucuri de frumusețe ale lui Audrey Hepburn și Marilyn Monroe pe care le poţi aplica acasă

Publicat: 17 mart. 2021
colaj foto cu Audrey Hepburn si Marilyn Monroe ale caror trucuri de frumusete sunt la indemana oricui
Știai că... Audrey Hepburn nu a ținut niciodată dietă de slăbit? Silueta efectiv trasă prin inel era datorată foametei din copiălarie, când familia ei nu avea ce să mănânce

Cremele, serurile şi implanturile sunt mijloacele la care apelează multe reprezentante ale sexului feminin, pentru a-şi retuşa aspectul fizic. Din dorinţa de a fi mai frumoase decât alte femei ori pentru a corecta unele defecte din naștere, ele dau un pumn de bani prin saloane şi cabinete. Într-adevăr, sunt situaţii când numai o intervenţie chirurgicală ajută. În altele însă sunt suficiente câteva trucuri de frumuseţe dezvăluite de Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe.

Trucurile acestor două vedete sunt din anii `40-`60. Aşadar, multă lume ar putea spune că sunt învechite, că nu dau rezultat, dar nu este aşa. Depinde, în primul rând, de ce anume îşi doreşte fiecare. Dacă, spre exemplu, vrei să arăţi precum Bianca Drăgușanu, clar trebuie să apelezi la doctori şi bisturiu.

Trucuri de frumuseţe ale lui Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe

Cine doreşte să-şi menţină frumuseţea naturală şi să o creioneze şi mai bine, atunci sigur va avea succes cu aceste trucuri ale lui Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe. În definitiv, vorbim despre două vedete care s-au aflat zile întregi pe primele pagini ale ziarelor din multe ţări. Ştiai, spre exemplu, că Audrey Hepburn mânca extrem de puţin? Nu a ţinut niciodată dietă de slăbit, iar silueta impecabilă, ca trasă prin inel, a fost un rezultat al foametei îndurate în copilărie. Marilyn Monroe, pe de altă parte, nu a fost nici pe departe suplă. Dimpotrivă, avea câteva kilograme în plus, dacă avem în vedere standardele de astăzi. Cu toate acestea, ştia să-şi folosească senzualitatea, astfel că nimeni nu-i reproşa că nu e slabă.

Trucuri Audrey Hepburn

Primul, şi cel mai important, este acesta: „Pentru buze frumoase, rosteşte doar cuvinte blânde”. Afirmaţia vedetei de cinema se potriveşte în orice situaţie. Iată însă la ce trucuri apela Audrey Hepbun pentru a-şi întreţine aspectul:

 1. Hidratare. Apa ajută la regenerarea celulelor şi la hrănirea lor. Ca să ai pielea plină de vitalitate, aşadar, asigură-te că bei apă, dar şi că hidratezi pielea cu o cremă bună.
 2. Cartofii. Audrey Hepburn folosea felii de cartofi pentru că dădeau o strălucire aparte tenului. De altfel, ei sunt o sursă bună de vitamina C şi de antioxidanţi.
 3. Legume şi fructe sezoniere. Consumă-le ori de câte ori. Unele conţin multă apă, altele vitamine şi minerale.
 4. Nu te întrista dacă apar ridurile. E o continuare firească a vieţii. Prezenţa ridurilor nu te îmbătrâneşte, ci atitudinea pe care o ai.
 5. Carne. Mănâncă mai puţină carne, indiferent despre ce carne ar fi vorba (pui, porc, curcan, găină etc.).
 6. Ochii. Ca să dai impresia că ai ochii mari, foloseşte un tus cu care să-ţi conturezi ochii ca de căprioară.
 7. Sprâncene bine definite. Spre deosebire de trendul de astăzi, vedeta cinema avea sprâncene groase, dar nu le subţia. Doar le contura, pentru a fi mai expresive.

Trucuri Marilyn Monroe

Marilyn Monroe s-a făcut remarcată în industria cinema, dar mai mult prin relaţiile controversate cu John şi Robert Kennedy. De altfel, a şi fost căsătorită de trei ori. Iată ce trucuri de frumuseţe avea ea:

 • Curăţarea tenului. Conform spuselor primului ei soţ, Jim Dougherty, după ce se spală pe față cu săpun obişnuit, îşi clătea tenul de 15 ori;
 • Ulei de măsline. Îl folosea pentru hidratarea şi curăţarea tenului;
 • Cuburi de gheaţă. Îşi freca tenul din când în când cu câteva cuburi de gheaţă, pentru a avea o piele elastică şi fermă;
 • Baie rece. Deşi e mai dificil de pus în aplicare acest truc, lui Marilyn Monroe se pare că îi plăceau băile cu apă rece. Considera că dau pielii un aspect mai tânăr;
 • Vaselină. Înainte de aplicarea machiajului, se dădea cu un strop de vaselină pe pomeţi.

Machiaj seducător a la Marilyn Monroe

Dacă vrei să arăţi precum Marilyn Monroe, uite ce ai de făcut:

 • aplică puţină vaselină;
 • peste vaselină aplică o pudră translucidă pe toată faţa. Datorită acesteia, tenul capătă o tentă radiantă;
 • aplică fard iluminator mai deschis la culoare: deasupra ochilor, în jurul nasului, pe frunte, peste pleoape şi între nas şi ochi;
 • aplică un fard iluminator mai închis la culoare pe tâmple, bărbie şi maxilar;
 • aplică un strop de vaselină pe vârful nasului, apoi pudră în nuanţa pielii. Astfel creezi impresia de nas mic;
 • pe pomeţi aplică corai sau roz;
 • foloseşte un creion dermatograf negru sau maroniu deasupra pleoapelor superioare. Astfel, privirea îţi va fi mai intensă;
 • foloseşte mai multe tipuri de rujuri. Se spune că Marilyn Monroe folosea 5 nuanţe de rujuri;
 • pentru conturul buzelor utilizează un creion roşu mai intens.

Cum ți se par aceste trucuri de frumusețe ale lui Audrey Hepburn și Marilyn Monroe? Majoritatea sunt la îndemâna oricui.

Adauga un comentariu