BZI LIVE

LIVE VIDEO – Tudor Duca, decanul Baroului Iași, face precizări importante la BZI LIVE despre examenele de admitere în Barou și Magistratură – FOTO

Publicat: 06 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 07 septembrie 2021, de la ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE este Tudor Duca, avocat și decan al Baroului Iași. Specialistul în drept civil și drept comercial va discuta în cadrul emisiunii despre examenele de admitere în Barou și Institutul Național al Magistraturii, adevărate provocări pentru viitorii candidați ai ambelor instituții. Invitatul Roxanei Caraiman va oferi detalii privind modul în care candidații pot realiza o pregătire eficientă și cu rezultate pentru cele mai grele examene de admitere în profesia de avocat sau magistrat. De asemenea, cei indeciși privind alegerea între cele două profesii vor primi sfaturi utile din partea decanului Baroului Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu