Cultural

Tudor Ionescu a recunoscut că și-a înșelat soția. Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitățile partenerului ei

Publicat: 17 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tudor Ionescu a recunoscut că și-a înșelat soția. Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitățile partenerului ei
Anamaria Ionescu a trecut peste infidelitatea soțului ei, Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu a recunoscut că și-a înșelat soția. Celebrul artist a călcat strâmb în căsnicie, dar a fost iertat de partenera sa. Tudor Ionescu și soția au depășit cu greu peste impasul din căsnicia lor, însă în prezent formează o familie unită și se bucură din plin de rolul de părinți. Iată cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitățile partenerului ei.

Tudor Ionescu a recunoscut că și-a înșelat soția

Tudor Ionescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Tudor Ionescu are o căsnicie frumoasă de mulți ani, însă a fost de nenumărate ori la un pas de divorț.  Artistul a recunoscut că și-a înșelat soția și a luptat mult timp pentru a fi iertat de mama copilului său. Recent, Anamaria Ionescu a dezvăluit cum a trecut peste infidelitatea soțului ei, dar și peste suferințele din căsnicie.

,,Tudor a luat-o pe altă cărare. A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod. Împăcarea nu a fost ușoară. Am stat mai mult de 6 luni separați. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul.”, a declarat soția lui Tudor Ionescu.

În prezent, Tudor Ionescu și soția sa se declară împliniți împreună și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi sunt extrem de sinceri cu publicul și refuză să pozeze în familia perfectă. Pe rețelele de socializare, aceștia împărtășesc cu fanii experiențe din viața privată.

De momente grele în viața personală a avut parte și Andrei Ștefănescu. Acesta a ajuns la divorț de două ori, însă păstrează legătura cu fosta soție de dragul copilului lor. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Tudor Chirilă. Acesta se declară un bărbat împlinit alături de copii și de partenera sa de viață.

Ce spune Anamaria Ionescu despre partenerul ei de viață

Anamaria Ionescu a renunțat de ceva vreme la televiziune pentru a se dedica familiei. Fosta prezentatoare de știri a avut parte însă de momente grele în mariaj. Aceasta a fost înșelată de soțul ei și a încercat să își salveze căsnicia. Vedeta l-a iertat pe soțul ei, însă după o lungă perioadă în care au fost despărțiți.

,,Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă. Iată că viața m-a pus în fața faptului împlinit și mi-am dat seama că dacă iubești cu adevărat o persoană și simți că poți să construiești ceva cu ea, că poți să treci peste acel moment, în sensul în care să nu reproșezi. Dacă simți că vrei să încerci să faci un efort pentru a uita, fă-o. (…) În primul rând, noi suntem super-mega-transparenți. Nu consider că dacă apari la televizor, trebuie să afișezi o viață perfectă, ideală, totul e roz.”, a declarat vedeta.

Anamaria Ionescu a trecut peste infidelitatea soțului ei, Tudor Ionescu. Cei doi formează în prezent o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți.

Adauga un comentariu