Prima pagină » Lifestyle » Tunsori păr mediu față ovală. Mici detalii care te ajută să-ți îmbunătățești aspectul

Tunsori păr mediu față ovală. Mici detalii care te ajută să-ți îmbunătățești aspectul

01 dec. 2023, 14:53,
BZI.ro, în Lifestyle

Ai putea fi surprinsă, dar există atât de multe tunsori păr mediu pentru fața ovală care sunt avantajoase și te pot face să strălucești. Consideră-te norocoasă dacă ai o față ovală, deoarece poți aborda aproape orice coafură. Cheia este să te asiguri că tunsoarea aleasă nu îți alungește prea mult fața.

Tunsori păr mediu pentru fața ovală

Atunci când suntem în creștere tindem să ne dorim ceea ce nu putem avea, mai ales când vine vorba de frumusețe. Fie că ai ochi căprui sau albaștri, păr blond sau șaten, sau picioare lungi sau scurte, iarba este întotdeauna mai verde în curtea vecinului. De câte ori am plecat acasă de la școală supărați, întrebându-ne de ce a trebuit să moștenim buclele răzlețe ale mamei, suspinând după un păr drept care curge lin pe umeri? Dar, ca și în cazul multor altor lucrurilor, creștem și ajungem în cele din urmă să iubim acele bucle în cea mai mare parte. Forma feței este altceva. Dacă am putea alege, există doar un aspect pe care ni-l dorim și spre care tindem tot timpul, ajutându-ne de tehnicile de machiaj pentru a echilibra proporțiile. Frumusețea este în ochii privitorului, în cele din urmă, astfel că atât forma rotundă, cât și cea pătrată, lunguiață sau inimă sunt la fel de frumoase. Dar, atunci când ne raportăm la tehnicile de machiaj și coafură, fața ovală este considerată cea cu un raport lungime-lățime perfect simetric, spre care tinde toată lumea.

De ce o dorim cu toții? Pentru că norocoasele cu fața ovală au de făcut alegeri mult mai ușoare și au parte de mai multă varietate. Formei ovale i se potrivește aproape orice stil de tunsoare, norocoasele având șansa de a purta stiluri ușor mai îndrăznețe, precum tunsorile șuvițate, coafurile asimetrice și lungimile super scurte. Și nu uita de breton. Fețele ovale pot purta orice tip de breton. Am adunat câteva dintre cele mai avantajoase tunsori păr mediu pentru fața ovală, care sunt și ușor de întreținut. Fie că ești în căutarea unei tunsori clasice sau a uneia mai îndrăznețe, s-ar putea să țe simți inspirată de următoarele idei.

Trucuri care îți scot în evidență farmecul personal

Femeile cu fața ovală pot adopta cu încredere o lungime îndrăzneață, care atinge ușor bărbia, datorită trăsăturilor simetrice invidiabile. Tunsoarea până la bărbie atinge cea mai largă parte a feței sau tâmplelor, punându-ți în valoare pomeții. Dacă îți place stilul mai retro, încearcă să îți încadrezi fața cu un breton. Atunci cand mergi la salon, cere să ți se facă un breton care coboară în scări până la nivelul pomeților, pentru a te asigura că nu îți scurtează sau îți alungește prea mult fața. Finalizează cu o lungime la modă, până la nivelul umerilor, și ești gata de cucerit lumea.

Nu îți plac bretonurile? Atunci, încadrează-ți fața cu cateva șuvite. Aceste șuvițe mai lungi care îți “înrămează” chipul este cea mai avantajoasă tehnică pe care o poți cere stilistului. O tunsoare de lungime medie în scări ar putea deveni noua ta semnătură pentru o perioadă. Pentru un aer mai nonconformist, optează pentru o cărare laterală și un breton aerisit. Nu există motive să te ferești de tunsorile asimetrice când ai o față atât de bine proporționată. Această tendință conferă unei tunsori bob obișnuite o notă de prospețime și un aer mult mai modern.

O cărare laterală exagerată poate scoate în evidență lățimea pomeților, lucru de care multe forme de față nu sunt avantajate. Deoarece fețele ovale nu sunt prea late sau prea înguste, aceasta se dovedește a fi alegerea perfectă. Bretonul, fie că este tăiat drept sau filat și în scări, poate avantaja foarte bine o persoană cu o formă ovală a feței. Indiferent de ce tunsori păr mediu pentru fata ovală vă plac, întotdeauna vor arată cel mai bine cu o cărare pe mijloc, căci aceasta scoate în evidență trăsăturile și simetria feței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *