Stiri si curiozitati

Tunsori pixie pentru păr rar. Coafura potrivită pentru femeile care își doresc un look cu volum

Publicat: 21 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tunsori pixie pentru păr rar. Coafura potrivită pentru femeile care își doresc un look cu volum
În această coafură sunt strict definite doar elementele de bază

Multe femei apelează începând cu o anumită vârstă la tunsori pixie pentru păr rar. Părul subțire nu este o problemă dacă ai tunsoarea potrivită. Tunsoarea pixie este un adevărat leac pentru cele care nu au volumul dorit la păr.  Care este secretul pentru o tunsoare pixie? Cine are nevoie de ea, cine nu, și cum să o coafezi corect? Răspunsul la toate aceste întrebări le vei afla în articolul dat.

Vă mai amintiți acele videoclipuri impresionante de pe rețelele de socializare în care o fată cu aspect simplu devine o zeiță folosind un machiaj potrivit? Aceeași magie poate fi creată de o tunsoare potrivită, care ține cont de tipul de față și de structura părului. Coafura potrivită arată aerisit chiar și pe o femeie cu părul rar. Coafura pixie este un model de coafură care face ca firele de păr să pară groase. Pixie este o tunsoare modelată în straturi, al cărei succes depinde în mare măsură de creativitatea și profesionalismul maestrului.

femeie tunsa pixie
Tunsori pixie pentru păr rar cu franjuri alungite ar putea funcționa pentru femeile cu fața pătrată

Tunsori pixie pentru păr rar. O adevărată provocare pentru stiliști

În această coafură sunt strict definite doar elementele de bază. Astfel, șuvițele de la ceafă și din lateral vor fi scurte. Iar șuvițele de la nivelul coroanei sunt mai lungi. Restul, lungimea șuvițelor în fiecare zonă, prezența sau absența franjurilor, și forma acestora, volumul în zona coroanei, este lăsat la discreția celui care efectuează tunsoarea.

Aceste detalii fac ca o tunsoare pixie să fie nu numai o provocare, ci și o coafură cu adevărat magică, deoarece maestrul poate lua în considerare atât dorințele clientului, cât și trăsăturile sale inițiale. De ce este tunsoarea pixie pentru părul rar?

femeie tunsa pixie
Coafura pixie este un model de coafură care face ca firele de păr să pară groase

Este foarte simplu de răspuns la această întrebare pe care și-o pun din ce în ce mai des majoritatea femeilor. Această coafură este potrivită pentru părul subțire datorită distribuției multistratificate și variabile a volumelor pixie. Astfel, acest aspect vă permite să dați o pufozitate naturală podoabei capilare. Adică literalmente, puteți veni la salon cu o coafură complet plată și pleca cu o una voluminoasă, care, nu pleacă nicăieri nici după o spălare sau purtatul unei pălării.

Cui i se potrivește acest look?

Se pare că pixie înseamnă „zână” în limba engleză. Adică, această tunsoare transformă automat aproape orice domnișoară, femeie de orice vârstă, în ceva deosebit. Însă, trebuie să fii atentă la trăsăturile chipului tău. Forma feței va determina dacă tu și pixie-ul tău veți face sau nu o combinație perfectă.

femeie tunsa pixie
Este foarte simplu de răspuns la această întrebare pe care și-o pun din ce în ce mai des majoritatea femeilor

Un oval perfect este cea o formă a feței mai mult decât potrivită pentru a purta o tunsoare pixie. Atunci când ai fața rotundă este mai bine să alegi o altă tunsoare. Tunsorile scurte au tendința de a face ca fața ta să pară și mai rotundă. Așa că optează pentru o tunsoare de lungime medie, sau pentru câteva idei de tunsori scurte foarte bune, cum ar fi tunsoarea pixie dar cu tâmplele rase.

Tunsori pixie pentru păr rar cu franjuri alungite ar putea funcționa pentru femeile cu fața pătrată. Dar tâmplele rase sunt de refuzat imediat, ele nu ar face decât să accentueze imperfecțiunile, adică un maxilar greu și pomeții largi. Pe când, o tunsoare pixie este perfectă pentru o față triunghiulară. Cum s-ar spune exact ceea ce a comandat doctorul. Un pixie se va potrivi perfect și, de asemenea, va echilibra corect proporțiile feței.

femeie tunsa pixie
Aceste detalii fac ca o tunsoare pixie să fie nu numai o provocare

 

Adauga un comentariu