Titlurile zilei

Tupeul unui polițist de la arestul IPJ Iași nu i-a impresionat pe colegii lui de la Rutieră. A fost înșfăcat din trafic și băgat după gratii, după ce a făcut spectacol (Exclusiv)

Publicat: 01 ian. 2021
Ioan Toma a ajuns în arest după ce a provocat un accident rutier și a făcut spectacol în trafic
Ioan Toma, polițist din cadrul IPJ Iași și sediul IPJ Iași

Un agent din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași a fost trimis în judecată de procurori. Anchetatorii îl acuză pe Ioan Toma de refuz de recoltare a probelor biologice. Agentul care se ocupă de Arestul din cadrul Poliției ieșene a intrat în vizorul colegilor după producerea unui accident rutier în centrul orașului

Rechizitoriu-șoc emis de către procurorii ieșeni! Un polițist a fost trimis recent în judecată, sub acuzația de refuz de recoltare a probelor biologice! Agentul se ocupă de arestați în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, ajungând la un moment dat lângă cei pe care îi păzește!
Astfel, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în fața instanței pe Ioan Toma. Acuzația adusă în cazul angajatului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași: refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice! Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ioan Toma, anchetat după producerea unui accident rutier în centrul Iașului

Ioan Toma a ajuns în atenția colegilor de breaslă în urmă cu mai bine de o lună, după un accident rutier.

„Pe data de 30 octombrie 2020, în jurul orei 23:50, inculpatul se deplasa cu un autoturism, dinspre strada Elena Doamna, către bulevardul Anastasie Panu. În dreptul Hotelului „Hilton”, autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu un alt vehicul, condus în mod regulamentar de către o altă persoană. La fața locului s-a prezentat un echipaj al Poliției Rutiere. La solicitarea agenților de la Rutieră, inculpatul a refuzat să se supună testării cu aparatul alcooltest. De asemenea, el a refuzat să fie dus la spital, în vederea recoltării unor probe biologice”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Agentul a ajuns în arest, după ce a fot reținut pentru 24 de ore

Anchetatorii au adăugat că agentul din cadrul Arestului IPJ Iași a fost reținut pentru 24 de ore la scurt timp după accident. Ulterior, Ioan Toma a fost plasat sub control judiciar.

„Instanța constată legalitatea și temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă față de inculpatul Ioan Toma, prin ordonanța procurorului din data de 6 noiembrie 2020, măsură preventivă pe care o menține. Atrage atenția inculpatului Ioan Toma că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor, se poate lua față de acesta măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive. Inspectoratul de Poliție Județean Iași, prin Secția III, are obligația de a verifica periodic respectarea de către inculpat a măsurii preventive și a obligațiilor ce i s-au impus. Supravegherea respectării de către inculpatul Ioan Toma a obligațiilor care îi revin pe durata controlului judiciar va fi realizată de către lucrătorii de la Poliția Municipiului Iași, sub coordonarea Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul de Investigații Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Comentarii
  • Auzi tupeu pe paznicul asta,ca paznic se numește nu polițist ce face el păzește infractorii adică e condamnat pe viață cumetre tu nu știi sau nu ai învățat la școală ca legea e lege pentru toți și trebuie să o respectata de toți cetățenii ,pai ce crezi tu ca dacă sforai pe arest 8 ore și ai un salariu mai mult decât decent în raport cu pregătirea profesională și activitatea prestata poți sfida și ignora legea ? fără să suporți consecințele?

  • Bine i.au facut la paznic…oricum la ipj este unul Ichim de la biroul intern care le tine partea tuturor angajatilor care comit faradelegi, ar trebui cercetat …dar cine sa o faca daca el e la biroul control intern?

  • Bineeee, se stie!!! Cea mai tare pulitista e Corina de la sectia 2 Gara. Ce-i mai place cu limbaaaaaa pe spatele sefilor

  • Dragos Bordianu e cumva sotul doamnei Lya Bordianu de la Salina din Tatarasi? Buna corveta de poolă. Acolo, pe bolovaii de sare am ars-o, in cwr ca era maxim de strîmtă!!!

  • Merita avansat… are școala vieții… Înainte manca un pumn de semințe și bea bere… Iar tinerele polițiste care prestează pe la șefi diverse lucruri merita avansate și ele…. Felicitări!! La mult mai multe!

  • Ba da prosti mai sunteti , ati inceput sa va ardeti intre voi fraierilor ? Prosti astia de la rutiera se cred ,,zei ” dar ei sunt niste prostalani rupti in cur de foame ca nu mai primesc ,,meniuri” de la pizzerii si sunt ,,corecti ” acum ! apropo tiganul ala de Barabas de la rutiera mai este in arest ca sa vezi belite ceisi va lua cind ajunge in arest !

  • Bobiță, ai pus-o! Nici paznic la Pallas în curte nu te mai angajează ăștia cu cazier! Prostia se plătește! Limitat ca masa.

  • Bine Popescule!!! Adinc si ea cu mînuțele isi desface funduletul si te primeste cu foc in el. Il stiu pe barbat-su, un papagal!!!

  • Prosti gramada, asta e rezultatul angajarilor directe din civilie ajunsi peste noapte politisti. S-a facut schimbul de generatii, astia tineri o dau de gard rau de tot, isi merita soarta. Ori beau si se dau zmei, ori curvasaresc, munca si pricepere mai putin. Jaleeee.

Adauga un comentariu