Info Turism

Turisti lipsiti de inhibitii pe plajele din Vama Veche si 2 Mai – VIDEO

Publicat: 21 aug. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
9
O vacanta lipsita de griji si mai ales de haine. Este ceea ce cauta nudistii de la Vama Veche.
Nimic nu este mai placut pentru unii decat sa stea la plaja asa cum i-a lasat Dumnezeu! In Vama Veche, la capatul statiunii, nu e loc pentru pudici: este raiul celor fara inhibitii, care vor parca sa absoarba cu fiecare centimetru de piele tot soarele. 
Nudistii vor sa se simta pe plaja ca in intaia zi de viata! Domnisoara din imagini pare sculptata in ciocolata. Le-ar face invidioase pana si pe braziliencele de pe plajele din Rio. Un pic mai departe, un domn se plimba linistit cu fiica de mana, in timp ce altii joaca tenis, fara vreun slip care sa-i jeneze. Pe vremuri, in Vama Veche nu era nici urma de sezlong.

Vezi si Cele mai atractive PLAJE pentru NUDISTI din lume – GALERIE FOTO 

Doar o mare albastra si un petic de nisip unde lumea se dezbraca de inhibitii, fara sa fie nevoita sa scoata bani din buzunar pentru relaxare. Acum, insa, cei care isi etaleaza formele se amesteca printre pudici. La patru kilometri de Vama Veche, in 2 Mai, exista o palma de nisip de cand lumea, unde romanii de peste hotare se intorc an de an, cu cortul, ca sa se bucure de libertate si de relaxare. Este si cazul unui cuplu stabilit in Italia, care se declara fermecat de salbaticia locului.
Statiunea Eforie Sud este singurul loc in care exista o zona amenajata special pentru nudisti. Nu ai cum sa o ratezi, iar asta pentru ca se vede din plina strada. Orice sofer cu ochii in patru o poate zari, fara sa aiba nevoie de indicatoare, scriu cei de la kanald.ro.

Vezi si Care sunt cele mai CAUTATE plaje pentru NUDISTI de catre tineri – GALERIE FOTO 

In vreme ce la noi, plajele de nudisti sunt din ce in ce mai putine, strainii respecta astfel de comunitati. Asa se face ca in Spania, Croatia, Italia sau chiar si in insula Corfu exista statiuni special amenajate pentru cei care vor sa faca plaja asa cum i-a lasat Dumnezeu.
Adauga un comentariu