Local

Tzancă Uraganu a scos un teanc de bani într-un magazin din Iași să-l plătească pe Ionel, tânărul care imită animale: „Fă ca Bogdan de la Ploiești” – VIDEO

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Tzancă Uraganu a scos un teanc de bani într-un magazin din Iași să-l plătească pe Ionel tânărul care imită animale Fă ca Bogdan de la Ploiești  VIDEO
Tzancă Uraganu a scos un teanc de bani într-un magazin din Iași să-l plătească pe Ionel, tânărul care imită animale

Tzancă Uraganu, manelistul care este pe val de ceva vreme, a adunat zeci de mii de reacții în mediul online, după o vizită pe care a făcut-o la Iași. Cele mai multe aprecieri se pare că le-a adunat pe TikTok, după ce s-a filmat într-un centru comercial din Iași în timp ce îl ascultă pe Ionel, sărmanul care imită animale

După o vizită la Iași, Tzancă Uraganu, manelistul care „rupe” topurile, a reușit să adune zeci de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Ajuns la Iași pentru a cânta la inaugurarea unei săli de jocuri, Tzancă Uraganu a făcut mai multe videoclipuri pe care le-a postat în mediul online. Pe TikTok, manelistul are milioane de aprecieri, iar zilele trecute a postat un videoclip în care apare el alături de Ionel, un tânăr necăjit din Iași. Tzancă aștepta în fața unui magazin de panificație dintr-un spațiu comercial, în timp ce Ionel imita diverse animale.

La un moment dat, manelistul îi spune lui Ionel să îl imite pe Bogdan de la Ploiești, un alt manelist cunoscut. Atunci, Ionel a imitat o capră, spre amuzamentul lui Tzancă Uraganu. Acest videoclip a strâns zeci de mii de aprecieri pe TikTok, acolo unde a fost postat de către manelist. Pentru că a imitat diverse animale, Ionel a primit de la manelist o bancnotă de 50 de lei. Internauții au avut reacții diverse în ceea ce privește videocplipul filmat la Iași. În timp ce unii s-au amuzat, alții și-au arătat disprețul față de Tzancă Uraganu.

Manelistul Tzancă Uraganu a cântat pentru interlopi în sufragerie la Adrian Corduneanu

Joia trecută, vila lui „Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, a fost plină. Frații și prietenii interlopului au paticipat la petrecerea dată în sufragerie. Invitat special a fost Tzancă Uraganu, manelistul cunoscut în toată țara. Tzancă a cântat „la rece” pentru frații Corduneanu, iar dedicațiile nu puteau lipsi.

„Facem și noi două vorbe special pentru frații noștri, pentru Adrian, pentru Costel, pentru toți frații, Bogdănel, Vasilică, Gelu”, a spus Tzancă Uraganu.

O parte din petrecere a fost transmisă live pe rețelele de socializare, așa cum este moda printre interlopi. De la petrecere, nu au lipsit nici copiii sau soțiile fraților Corduneanu. Pentru interlopi, petrecerile la care participă maneliști cunoscuți sunt la modă, iar unii plătesc mii de euro, pentru a asculta o melodie cântată de către interpretul preferat. Cel mai probabil, frații Corduneanu nu l-au plătit pe Tzancă Uraganu. Acesta a concertat într-o sală de jocuri de noroc, acolo unde au fost prezenți și o parte dintre frații Corduneanu. În orice caz, în familie era nevoie de o petrecere, asta după ce Adrian Beleaua a avut ceva probleme cu legea.

Unii în sufragerie, alții pe stradă

Și rivalii lui Adrian Corduneanu s-au filmat alături de Tzancă Uraganu la Iași. „Brăilenii” au postat un filmuleț din centrul Iașului, pe TikTok, în care manelistul Tzancă Uraganu le-a dedicat câteva versuri. În clipul video de un minut, se aud dedicații pentru Jean și Vandam „Brăileanu”. Aceștia au fost nevoiți să se mulțumească cu numai câteva minute de dedicații, tocmai pe străzile din centrul Iașului, după ce artistul a cântat chiar în sufrageria lui Adrian Corduneanu, alături de toți membrii familiei lui „Beleaua”. Trebuie precizat faptul că între cele două clanuri vestite în Iași există un conflict de mai multă vreme.

„V-am mai zis, e una să fii băiat calificat și alta să te crezi. Ca să stai pe centrul ăsta, pe pavelele astea, trebuie să ai adidașii buni”, a spus Constantin Vandam.

Tot Iașul știe că între cele două clanuri de interlopi din Iași, între Brăileni și Corduneni, există un mare conflict. Nepoții lui Cosmos nu au fost niciodată prieteni cu „Beleaua”. Rivalitatea dintre ei a fost publicată de nenumărate ori pe rețelele de socializare, prin filmulețe de amenințare. Până nu de mult, interlopii care se respectă își dădeau întâlniri, se băteau și împușcau și nu erau despărțiți decât de mascați.

Comentarii
Adauga un comentariu