Titlurile zilei

Petrecere mare în sufragerie la Adrian Corduneanu! Tzancă Uraganu a fost invitat să cânte la ”rece” pentru membrii lumii interlope- FOTO-VIDEO

Publicat: 30 apr. 2022
_____ Vizualizări 43 Comentarii
Petrecere mare în sufragerie la Adrian Corduneanu Tzancă Uraganu a fost invitat să cânte la rece pentru membrii lumii interlope- FOTO-VIDEO
Petrecere mare în familia Corduneanu joi seara. Invitat special a fost manelistul Tzancă Uraganu

Petrecere mare în familia Corduneanu. Joi seara, casa interlopului din Iași a fost plină. În sufragerie a concertat la ”rece” Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști

Petrecere mare în sufrageria lui Adrian Corduneanu, cunoscutul interlop ieșean. Joi seara, vila lui ”Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, a fost plină. Frații și prietenii interlopului au participat la petrecerea dată în sufragerie. Invitat special a fost Tzancă Uraganu, manelistul cunoscut în toată țara. Tzancă a cântat la ”rece” pentru frații Corduneanu, iar dedicațiile nu puteau lipsi.

”Facem și noi două vorbe special pentru frații noștri, pentru Adrian, pentru Costel, pentru toți frații, Bogdănel, Vasilică, Gelu”, a spus Tzancă Uraganu.

O parte din petrecere a fost transmisă live pe rețelele de socializare, așa cum este moda printre interlopi. De la petrecere nu au lipsit nici copiii sau soțiile fraților Corduneanu. Pentru interlopi, petrecerile la care participă maneliști cunoscuți sunt la modă, iar unii plătesc mii de euro pentru a asculta o melodie cântată de interpretul preferat. Cel mai probabil, frații Corduneanu nu l-au plătit pe Tzancă Uraganu. Acesta a concertat la Iași într-o sală de jocuri de noroc, acolo unde au fost prezenți și o parte dintre frații Corduneanu. În orice caz, în familie era nevoie de o petrecere, asta după ce Adrian ”Beleaua” a avut ceva probleme cu legea.

Petrecere mare în sufrageria lui Adrian Corduneanu, la scurt timp după ce acesta a ieșit din arest

Adrian Corduneanu, ”Beleaua” de la Iași, a ajuns în spatele gratiilor acum câteva săptămâni. Interlopul era acuzat de anchetatori că a șantajat un patron de fast-food din Iași. Polițiștii l-au ridicat pe Adrian Corduneanu de la un salon de tatuaje din Iași, iar mai apoi au efectuat la domiciliul acestuia o percheziție.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul, de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la sediul Poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 13 aprilie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Adrian Corduneanu a avut un complice în șantajarea omului de afaceri

Un fost boxer, patronul unei florării din Iași, a fost partenerul lui Adrian Corduneanu în șantaj. Joi, pe data de 14 aprilie, s-a predat după ce a aflat că Adrian Corduneanu a ieșit din arest. Călin Dumitru se numește individul care ar fi fost complice în șantajarea omului de afaceri de la care Adrian Corduneanu ar fi vrut să obțină 1.000 de euro. Călin Dumitru a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri a fost plasat sub control judiciar. Se pare că individul i-ar fi spus afaceristului șantajat de Adrian Corduneanu că ar fi bine să plătească, să nu apară probleme.

Planurile celor doi se pare că nu au mers chiar cum s-au așteptat, iar victima a mers și a depus o plângere la Poliție. Oamenii legii au intrat pe fir, iar în scurt timp l-au pus pe burtă pe Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din țară. Cel mai probabil, frații se vor revedea la o nouă petrecere mare în sufragerie la Adrian Corduneanu.

Comentarii
  • Halal măsură luată de magistrați. ”Arest la domiciliu” cu maneliști, șprițuri, petreceri. Vai de capul ei justiție românească!!!!!!!!

  • Futu-i în gură de ciori borâte,făcută brigadă,molotovuri,bâte,răngi…și scoși în afara orașului,stârpiți de pe fața pământului,ei și copiii lor!!!!

  • Da procuroru de caz ce face? Doarme? O fi plecat in vreo vacanta si nu vede ca Beleaua se destrabaleaza sub arestul de acasa! Vai de capul lor de magistrati! Bine ca primesc mii de euro in fiecare luna!

  • Tigani de la Dancu. Ma pis pe ei si le dau mui.e la orice ora. Nici unu nu are curaj sa ma infrunte direct in fata ca il bat de se cac.a pe el in stropi. Ei stiu asta da se dau jmecheri de fata cu altii. Lepre ordinare.

  • Costel mare șef de clan sa însurat cu maturatoarea din bloc apoi a trimis-o la produs și a și făcut copii cu ea… toți cu femeile curve și ei săracii ca Bogdane de de avea 10 lei sa între la piscina

  • Va dati seama ce tarani cocliti sunt de sunt toti in mijlocul sufrageriei incaltati ca vitele dupa ce au calcat in caacat pe afara ?

  • Vai de ei ca le e frica sa umble câte unu singur pe strada oricum și așa in stol le-a dat lumea in bot ia și plătit lumea apoi ca cer despăgubiri dacă o ia in gura clanu prostituatelor! A 3 oară sunteți conștienți ca dacă îl mai supărați pe oarza va cânta popa!sunteti buni Numa de gura și de intimidare și prostiti numai oameni slabi de caracter și copii care vor afirmare in poze cu voi

  • Comentați cu numele voastre nu cu numele la oameni șobolanilor invidia este o boala grea fraților atât puteți atât faceți rușine panA.ramelor

  • ii stie tot orasul ca sunt rupti in cur de foame… pozeaza si ei smecheri dar vai de morti lor ca isi trimit femeile la plua si fratisu ala fara un picior la cersit. vai de morti vostri de ratati…

  • Ii stiu pe toti. Doar Adrian si Petronel au bani din infractiuni ca restul fratilor is rupti de saracie. Abia traiesc de pe o luna pe alta. Costel cerseste de la toti ca sa plateasca gazu si lumina la apartament. O da pe Gratiela la produs da nu o ia nimeni.

  • Oare Ramonik diamantul le a supt o la toți?
    Pare genul ăla de party,muian colectiv,swingăreală…s au modernizat ciorile…de la cerșetorie…e un pas….

  • Ci mișto e-n arest la domiciliu! Îți cântă și Tzanca Urangutanu’…Noi când eram în ,,arest la domiciliu” în lock-down,nu aveam voie sa facem petreceri.Ei puteau si-atunci.Noi ne duceam morții la groapa ca pe niște câini,ei făceau înmormântări fastuoase cu lăutari.Ei,în general,rromii,că și ăștia sunt de etnie rroma.Tziganul tot tzigan rămâne! Și nu e vreo discriminare la adresa lor!

  • S a unflat orzu in tiganie.. O venit uraganu si a imprastiat o pe alba ca zapada pe c a rosetti. Am observat ca telemeaua si a luat masina ca a mea. Cand iese in libertate il provoc la o liniuta pe independetei. Si mai am o intrebare la el. Am am auzit ca diamantul roz are diamantul ros… E adevarat??

  • Lasati l pe arab in pace. Nedal a fost umilit de jegurile tiganesti. Sta drepti in fata lor si nu e bine. Putea sa-i termine daca nu ar fi fost combinat cu sevuristul avocat nechita.

  • Adrian ,Costel ,Vasilica și Bogdanel Corduneanu sunt recuperatori și ei fac legea la jocurile Vegas .Ei bat oamenii ,ei le iau drept de jmecher ,ei decid când clienții trebuie dați afara din jocuri …Îi i Mosescu ,îi bat pe clienți! . Ei fac legea fără ca Politia sa intervină!!! Rusine Pt Politia CORUPTA!

  • Adrian Corduneanu poate in arest la domiciliu ai timp sa o razi la pasaroi pe diamanta roasa de peștii din Ferentari! Sau poate chemi esteticianul care si a bătut joc de ea sa o corecteze ca e tăiată parca in zis zag.

  • Ramona diamanta roadă ,păroasă e suparata rău ca ți a dat pe domiciliu! Nu mai poate sa fuga iar sa producă Pt Aly din Ferentari !O tine legată in casa iar pe Facebook se preface ca ea e șefa dar de fapt el o tine legată ca fuge nebuna din nou!

  • Adrian l a adus pe Tanca sa cânte 2 minute ca sa facă poze! Se vede ca era varza ca iar l a înjurat lumea pe Facebook, s a dus oamenii la gardă ,îl înjură toți de când a făcut grevâ in fata la Poliție Județeana sa l lege pe frate-su Petronel! Face Poze ,trăiește din trecut!

Adauga un comentariu