Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganu, în doliu! Toată familia manelistului este copleșită de durere: „Un copil așa bun…”

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tzancă Uraganu în doliu Toată familia manelistului este copleșită de durere Un copil așa bun
Tzancă Uraganu, în doliu! Toată familia manelistului este copleșită de durere: „Un copil așa bun…”

Familia lui Tzancă Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viață la o vârstă fragedă. Cunoscutul artist este în doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, trece prin clipe de coșmar! În urmă cu puțin timp, îndrăgitul manelist a anunțat pe rețelele de socializare că nepotul lui a murit.

Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit

Se știa deja că Tzancă Uraganu avea un nepot bolnav. Artistul a postat de mai multe ori pe rețelele de socializare că micuțul se confrunta cu probleme grave de sănătate. Ba chiar mai mult, manelistul a anunțat că i-a amânat botezul fiului său și al Alinei Marymar din cauza situației.

„Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Tzancă Uraganu și Alina Marymar l-au iubit pe Lucas ca pe propriul lor copil, așa că sunt devastați de durere în aceste momente.

Toată familia spera la o minune. Deși au mers cu micuțul la medici, problemele de sănătate au fost prea grave, iar Lucas a pierdut lupta. Băiatul a avut cancer și a murit după 7 luni de la diagnosticare.

„Un copil așa bun… A fost bolnav de cancer și în 7 luni a murit”, a scris manelistul într-un comentariu.

Pentru că își doreau din tot sufletul ca băiatul să își revină, Tzancă Uraganu și Alina Marymar au mers împreună la Schitul Sfântul Gherasim Kefalonitul, pentru a sta de vorbă cu Părintele Isaia.

Alina Marymar a tras un semnal de alarmă

După cum bine știm cu toții, Alina Marymar a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva săptămâni, partenera lui Tzancă Uraganu a postat un mesaj prin intermediul căruia i-a sfătuit pe părinți să fie foarte atenți la starea de sănătate a copiilor lor.

„Simt să vă spun asta. Fiți mai buni, lăsați orice răutate care va macină și apreciați viața așa cum este… și nu vă mai plângeți pentru nimicuri, adevăratele probleme sunt altele… aveți grijă de sănătatea voastră și, în special, a copiilor! Faceți toate analizele copiilor minim la șase luni pentru că orice ar fi… luat din timp este mai ușor de vindecat. Lucas al nostru puternic!”, a fost mesajul scris de Alina Marymar, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Toată familia lui Tzancă Uraganu este copleșită de durere din cauza unei astfel de tragedii.

Adauga un comentariu