Remedii naturiste

Uleiul de masline cu lamaie curata ficatul intoxicat. Iata toate beneficiile acestei combinatii!

Publicat: 01 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Uleiul de masline cu lamaie curata ficatul intoxicat. Iata toate beneficiile acestei combinatii
Uleiul de masline extravirgin cu suc de lamaie se transformă într-un puternic remediu natural capabil să ofere un plus de nutrienți corpului nostru.

Uleiul de masline extravirgin cu suc de lamaie se transformă într-un puternic remediu natural capabil să ofere un plus de nutrienți corpului nostru, dar nu numai: este, de asemenea, capabil să amelioreze anumite afecțiuni, cum ar fi sa curete ficatul intoxicat, o problema pentru care nu exista simptome de fiecare data.

Iata toate beneficiile acestei combinatii!

Combate problemele digestive

Consumul acestui remediu natural este o opțiune excelentă pentru combaterea constipației și a problemelor digestive. Uleiul de măsline acționează ca un laxativ natural, în timp ce lamaia reduce inflamația și îmbunătățește tranzitul intestinal. Puteți apela la acest remediu dacă suferiți de gaze intestinale, distensie abdominală sau exces de aciditate.

Purifică corpul

Atât sucul de lamaie, cât și uleiul de masline au proprietăți detoxifiante care purifică organismul. Combinația acestor două ingrediente promovează și facilitează eliminarea toxinelor, îmbunătățește funcționarea ficatului și a vezicii biliare și creează o barieră care protejează împotriva deteriorării celulelor cauzate de radicalii liberi.

Scade colesterolul

Grăsimile sănătoase pe care ni le aduce uleiul de masline sunt ideale pentru reglarea lipidelor din sânge și prevenirea formării plăcilor în artere. Consumul său regulat ajută la controlul nivelurilor de colesterol rau, crescând pe cele ale colesterolului bun și evitând dezechilibrul trigliceridelor.

Reduce durerile articulare

Luând o lingură de ulei de masline și suc de lamaie pe stomacul gol, este posibil să se reducă inflamația articulațiilor și, în consecință, durerea reumatică. Deoarece antioxidanții prezenți în acest remediu ajută la contracararea daunelor oxidative și facilitează eliminarea toxinelor, consumul regulat al acestuia este un mod sănătos și natural de prevenire a bolilor legate de articulații.

Îmbunătățește aspectul pielii, părului și unghiilor

Acest remediu simplu este, de asemenea, o alternativă excelentă la cremele obișnuite pentru a proteja unghiile slabe, care se descuamă sau se rup cu ușurință. Aplicarea sa directă le ajută să se mențină hidratate. Datorită proprietăților sale antiseptice și astringente, acest elixir natural este, de asemenea, un remediu puternic pentru combaterea problemelor pielii și a mătreții.

Elimina grăsimea abdominală

Acest remediu nu este, în sine, un adevărat arzător de grăsimi, ci funcționează ca un supliment care facilitează pierderea kilogramelor în plus. Proprietățile sale îmbunătățesc funcțiile de performanță ale ficatului și vezicii biliare, două organe fundamentale în digestia și metabolizarea grăsimilor. Acizii săi grași esențiali au o puternică putere săturantă, diuretică și antiinflamatoare, care favorizează pierderea în greutate. Aceiași acizi favorizează descompunerea grăsimilor care se acumulează în zona abdominală și, în timp, ajută la reducerea riscului de a suferi un infarct.

Îmbunătățirea circulației

Uleiul de măsline are proprietăți anticoagulante care ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, evitând astfel blocajele vaselor de sânge. Aportul său regulat, precum și aplicațiile topice, stimulează fluxul sanguin și împiedică formarea varicelor.

Păstrează tensiunea arterială sub control

Antioxidanții și mineralele prezente în ingredientele acestui remediu natural sunt utile în special celor care suferă de hipertensiune arterială. Consumul rapid al acestui remediu controlează vârfurile tensiunii arteriale și îmbunătățește ritmul cardiac.

Previne îmbătrânirea prematură

O lingură din acest elixir de ulei de masline si suc de lamaie oferă celulelor corpului nostru o cantitate mare de antioxidanți și substanțe nutritive capabile să prevină îmbătrânirea prematură. Conține vitamina E, un puternic antioxidant care reduce riscul de a suferi de boli de inimă și artrită, întârziind totodată formarea ridurilor. De asemenea, oferă grăsimi monoinsaturate și minerale, ideale pentru întărirea funcțiilor hepatice, renale și digestive ale corpului nostru.

Amestecați cele două ingrediente și luați o lingură pe stomacul gol, în fiecare zi, înainte de micul dejun.

Adauga un comentariu