Titlurile zilei

Ultima fiță! O tânără din Iași a plătit 2.500 de euro pentru o rochie transparentă și plină de cristale pe care o va purta pe plajă, în ziua nunții

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Ultima fiță O tânără din Iași a plătit 2.500 de euro pentru o rochie transparentă și plină de cristale pe care o va purta pe plajă în ziua nunții
O tânără din Iași care face nunta pe plajă va purta o rochie de mireasă plină cu cristale Swarovski

O tânără din Iași va face nunta pe plajele exotice din insula Thassos, Grecia. Rochia de mireasă pe care a ales-o în cea mai importantă zi din viața sa este unică și costă 2.500 de euro. Nunta pe plajă devine un trend și în rândul cuplurilor din Iași

Doi tineri din Iași au ales să facă nunta pe insula grecească Thassos, un loc tot mai căutat de viitorii miri. Ieșeanca va purta o rochie plină cu cristale Swarovski, unicat, ce va costa 2.500 de euro.

„Rochia va fi unică, așa cum facem noi de obicei rochiile pentru fiecare mireasă în parte. Materialul este adus din Dubai, unul special, pentru că este nevoie de inserție de pietre prețioase, care se va face manual, în general la astfel de rochii cu cristale Swarovski. Accesorizarea va fi făcută în funcție de cerințele miresei. Rochia va fi tip sirenă, semitransparentă, cu o trenă detașabilă care va fi scoasă pentru ca mireasa să se simtă mai relaxată pe plajă. Am observat că nunțile în Grecia sunt în trend în acest an și tot mai multe cupluri vor să facă evenimentul pe plajele frumoase de acolo, o locație foarte căutată fiind insula Thassos”, spune Irina Andronache, designer din Iași.

O tânără din Iași a vrut o rochie pentru banchet după un model de la MetGala

Irina Andronache mai spune că a primit multe comenzi anul acesta pentru realizarea rochiilor de mireasă sau cele pentru ocazii însă, din cauză că nu le poate onora pe toate, a fost nevoită să refuze o parte din comenzi.

„Sunt foarte multe evenimente anul acesta și din păcate, pentru că nu am cum să mă ocup de toate comenzile, eu lucrând cu o singură croitoreasă, am fost nevoită să le refuz. Se fac nunți în toate zilele săptămânii și de aceea sunt nevoită să lucrez peste program pentru a face toate rochiile. Am și rochii programate de anul trecut, mai am și comenzi de ultim moment. Avem și solicitări pentru rochiile pentru banchete. Am făcut o rochie după un model de la MetGala. Clienta a vrut neapărat să aibă o rochie care să se asemene cu cea purtată de o vedetă la marele eveniment. Acest sezon al evenimentelor este la fel de aglomerat ca și cel de anul trecut”, mai spune Irina Andronache, designer din Iași.

Reporterii BZI au arătat în edițiile anterioare că o tânără din Iași va face anul acesta nunta într-o vie.

Irina Andronache: „Anul acesta se poartă penele”

Tânăra mai spune că multe din clientele sale reușesc să vândă rochiile purtate la cununia civilă sau la petreceri iar cu banii primiți revin tot în atelierul său și își fac alte rochii.

„Mi-au scris fetele care au scos la vânzare rochiile că le-au vândut repede, în aceeași zi, și la prețuri decente, aproape cât au plătit pentru ele. Eu sunt de acord să le vândă pentru că aceste ținute nu pot fi purtate de multe ori de aceea reușesc să își facă rochii noi cu banii primiți din vânzarea lor. Eu sunt pe piață de peste 10 ani și mă adresez clientelor care vor rochii glamourous, ies în evidență, materialele folosite sunt numai de calitate, aduse din Dubai, de aceea prețul minim pentru o rochie de mireasă, în atelierul meu, pleacă de la 4.000 de lei. Anul acesta am observat că nunțile se fac în locații în aer liber de aceea și miresele vor rochii mai simple. Anul acesta se poartă penele atât la amenajarea sălilor, cât și pe rochii. Am făcut multe modele de acest fel”, mai spune Irina Andronache, designer din Iași.

Nunțile vor fi mai scumpe anul acesta, spun specialiștii. Astfel, orice tânără din Iași care va face nunta anul acesta va plăti mai mult pentru rochia de mireasă.

Comentarii
  • Nu cred ca au vandut rochia imediat. Minciuni! Viitoarele mirese cu bani vor rochii noi, iar cele care nu au bani, nu platesc atatia euro pe o rochie second hand. Punct! Reclama…..

  • Oare cum arata „creatoarea de moda” Irina fara machiaj ?
    Pe unele chiar le ajuta machiajul. Fata are mana buna, face rochii misto, dar are niste figuri pe ea.
    Era casatorita cu un gras din Pacurari, dar l-a lasat ca ea este tarancuta venita de la Sarca cu cascaval pe ea.

  • Rochia este frumoasa din pacate Mireasa trebuie sa mearga la medic Estetician. Un proverb spune ca ce nu ne place poate fi un OM cu niste calitati deosebite. Personal nu cred in proverbe.

Adauga un comentariu