BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ultima săptămână de campanie! În data de 6 decembrie, duminică, au loc alegerile parlamentare. Vasile Cîtea, deputat PSD, vine la BZI LIVE pentru a prezenta proiectele pe care le va propune ca membru al Camerei Deputaților – FOTO

Publicat: 30 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Săptămâna continuă cu evenimente importante! Marți este Ziua Națională iar în data de 6 decembrie 2020 vor avea loc alegerile parlamentare. Este, cu siguranță, cea mai potrivită zi pentru a discuta despre patriotismul de care trebuie să dea dovadă deputații și senatorii aleși în urma votului de duminică.

Marți, ora 10:00, invitatul Roxanei Caraiman la BZI LIVE va fi Vasile Cîtea, deputat PSD, pentru a discuta despre miza alegerilor parlamentare.

Mai mulți membri PSD au anunțat că dacă partidul va ajunge la putere vor implementa măsurile luate în Europa, vor testa mai mult, vor redeschide școlile și piețele. Discuția va fi axată și pe proiectele pe care le propune deputatul Vasile Cîtea pentru ieșeni.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comandate de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Iasi.
– Executat de S.C.BLACK SQUARE S.R.L – portal: www.BZI.ro
– CUI mandatar financiar coordonator : 11200020

Adauga un comentariu