International

Un al treilea medic rus s-a aruncat de la etajul doi al spitalului. Era infectat cu Covid-19 şi șefii îl obligau să lucreze

Publicat: 04 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un al treilea medic rus s-a aruncat de la etajul doi al spitalului. Era infectat cu Covid-19 şi șefii îl obligau să lucreze

Alexander Șulepov (37 de ani), un medic din orașul Voronej, s-a aruncat de la etajul doi al unui spital, și este acum în situație critică, trasmite Daily Mail. El este al treilea medic rus care recuerge la un astfel de gest în plină pandemie de coronavirus.

Șulepov denunțase cu câteva zile înainte, într-un clip video postat online, presiunile făcute de conducerea spitalului asupra sa. El a declarat că șefii i-au cerut să-și continue munca, în ciuda faptului că este infectat cu Covid-19. De asemenea, el a vorbit în clip despre lipsa echipamentelor de protecție din spital.

24 de ore mai târziu, el și-a retractat declarațiile printr-un alt video postat online. Sâmbătă însă, el s-a aruncat de la înălţime din spitalul în care era tratat, suferind fracturi craniene.

Până acum, două doctorițe din Rusia au murit după ce s-au aruncat de la etaj. Ambele reclamaseră lipsa echipamentelor de protecție și presiunile superiorilor.

Adauga un comentariu