International

Un angajat al unui spital din SUA a distrus intenționat 500 de doze de vaccin împotriva COVID-19! Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Publicat: 31 dec. 2020
vaccinare impotriva covid-19
Vaccinare anti-COVID-19

Un bărbat din statul american Wisconsin a rămas fără loc de muncă după ce, intenționat, a scos de la frigider 500 de doze din vaccinul anti-COVID dezvoltat de Moderna.

Incidentul a avut loc în a doua zi de Crăciun, la Centrul Medical Aurora, iar serul a fost aruncat, deoarece nu a mai putut fi folosit, după expunerea la o temperatura prea mare. Angajații centrului medical au crezut inițial că a fost vorba despre neglijență din partea colegului lor, dar au aflat ulterior că gestul a fost deliberat

Porivit The Guardian, angajatul centrului medical Aurora din Grafton, Wisconsin, a lăsat intenţionat dozele de vaccin la cald, pentru a le distruge. Atât spitalul, cât şi autorităţile federale, au declanşat o anchetă pentru a afla care au fost motivele bărbatului.

Spitalul Aurora a anunţat miercuri că angajatul a recunoscut că a scos intenţionat vaccinul din congelator. El a fost concediat. Centrul medical nu a dat detalii privind motivul gestului. Nici poliţia locală, nici FBI nu au precizat dacă bărbatul a fost arestat.

Adauga un comentariu