National

Un autoturism a căzut în râul Bicaz. La bordul maşinii erau patru femei

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un autoturism a căzut în râul Bicaz. La bordul maşinii erau patru femei
4 femei au căzut în râul Bicaz cu autoturismul în care se aflau

Luni seară, 07 noiembrie 2022, un autoturism a căzut în râul Bicaz. Potrivit celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, cele patru femei care se aflau la bordul maşinii au reuşit să părăsească în siguranţă vehiculul.

Evenimentul nefericit care a avut loc pe DN 12C, în localitatea Bicaz Chei este acum anchetat de poliţişti. Principala infracţiune vizată de aceştia este cea de vătămare corporală din culpă.

Un autoturism a căzut în râul Bicaz

Cauzele exacte care au dus la provocarea accidentului nu sunt încă clare. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a făcut o serie de precizări cu privire la starea de sănătate a victimelor. Tot el a menţionat ca femeia care se afla la volanul vehicului plonjat în râul Bicaz este în vârstă de 39 de ani.

„Din cercetările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 ani, din Bicaz Chei, se deplasa pe DN 12C, ar fi plonjat în albia râului Bicaz, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din fericire, atât conducătoarea auto cât şi alte trei pasagere, cu vârste între 47 şi 69 de ani, s-au autoevacuat. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a altor două pasagere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

După producerea accidentului, cele patru femei au fost transportate de urgenţă la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale. Acestea se află în afara oricărui pericol, medicii au confirmat starea lor de sănătate.

Organele de poliţie au testat cu aparatul de etilotest femeia de 39 de ani care se afla la volanul maşinii pentru a putea vedea dacă aceasta se afla sub infuența alcoolului. Poliţiştii au declarat că femeia nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce.

Mașină căzută în râul Nicolina

Ținem să vă amintim că în luna decembrie a anului 2021 a avut loc un incident similar și în municipiul Iași, unde o mașină a căzut în râul Nicolina după ce șoferul aflat la volanul autoturismului a uitat să tragă frâna de mână. Potrivit informațiilor furnizate la acea vreme de reporterii BZI, proprietarul vehiculului nu se afla în aproprierea acestuia cand a avut loc evenimentul.

Tot în acel an, o altă mașina a căzut în apă la Iași. De această dată, cea care a dus la provocarea incidentului a fost pictorița Cezara Moraru care a plonjat cu mașina în lacul Ciric. Viața artistei a fost salvată mulțumită unui polițist ce se afla la acel moment la fața locului. Până la sosirea autorităților, bărbatul a reușit să scoată victima din lac. Organele legii au fost sesizate printr-un apel făcut la 112.

„Am realizat ceva frumos în cariera mea și sunt mândru de acest lucru. Consider că am făcut un gest pe care l-ar fi făcut oricine în locul meu. Suntem oameni și trebuie să ne ajutăm între noi. Nu puteam și nu era normal să mă uit la ea cum se îneacă. Ce pot să vă spun, că mi-a fost mai greu după, m-au trecut niște sentimente pe care nu le pot descrie”, a declarat polițistul care a scos-o pe Cezara Moraru din lacul Ciric.

Așadar, incidentul petrecut luni seară, 07 noiembrie 2022, nu este primul de acest fel. De această dată însă, la bordul autoturismului căzut în râul Bicaz se aflau patru persoane. Femeile au fost transportate în stare de siguranță la spital pentru a putea beneficia de îngrijiri medicale.

Comentarii
Adauga un comentariu