Local

Un băiețel de 8 ani din Iaşi a fost obligat să întreţină relaţii intime

Publicat: 16 iun. 2020
Un băiețel de 8 ani din Iaşi a fost obligat să întreţină relaţii intime la Hârlău
Un băiețel de 8 ani din Iaşi a fost obligat să întreţină relaţii intime

Un băiețel de 8 ani din Iași a fost obligat să întrețină relații intime cu un bărbat. Constantin Burdujanu este acuzat că ar fi ademenit cu dulciuri și bani un minor în vârstă de 8 ani și l-a obligat să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului.

Un băiețel de 8 ani din Iaşi a fost obligat să întreţină relaţii intime

Un băiețel de 8 ani din Iaşi a fost obligat să întreţină relaţii intime. Marți, 16 iunie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți să ia măsuri de arestare pentru 30 de zile a inculpatului Constantin Burdujanu. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi viol. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 16.06.2020, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de inculpatul Constantin Burdujanu pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi viol, prev. de art. 219 alin. (1), alin. (2) lit. c) şi art. 218 alin. (1), alin. (3) lit. c) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) şi art. 38 alin. (1) C.pen..”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău a județului Iași.

Cât timp a durat povestea tragică

Un băiețel de 8 ani din Iaşi a fost obligat să întreţină relaţii intime. Povestea tragică se suspectează că s-ar fi derulat în perioada iulie 2017 – decembrie 2018. Constantin Burdujanu ar fi ademenit minorul cu dulciuri și bani. Băiețelul, în vârstă de 8 ani, ar fi fost condus în locuința bărbatului unde i se cerea să-l masturbeze și să întrețină raporturi sexuale orale. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, ar fi fost circa 5 sau 6 acte materiale de acest tip.

„Din probatoriu administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie 2017 – decembrie 2018, la date care nu au putut fi stabilite cu exactitate pe cale de anchetă, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul Constantin Burdujanu. l-a ademenit cu dulciuri şi bani pe minorul persoană vătămată L.E.M., în prezent în vârstă de 8 ani, conducându-l în locuinţa sa, unde de fiecare dată i-a cerut să-l masturbeze, după care a întreţinut raporturi sexuale orale cu acesta, (circa 5-6 acte materiale).”, potrivit sursei menționate anterior.

În altă ordine de idei, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului Constantin Burdujanu pe o perioadă de 30 de zile.

„Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile a inculpatului.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, a precizat Alexandra Teona Sava, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, a județului Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu