Local

Un bărbat a fost transportat în stare gravă la Iași după ce a fost implicat într-un accident rutier la Vaslui

Publicat: 05 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a fost transportat în stare gravă la Iași după ce a fost implicat într-un accident rutier la Vaslui
bărbat a fost transportat în stare gravă la Iași după ce a fost implicat într-un accident rutier

Un bărbat a fost transportat în stare gravă la Iași după ce a fost victima unui accident rutier în Vaslui. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani este căruțaș iar accidentul a avut loc în localitatea Pribești din judeţul Vaslui. Iniţial, bărbatul a fost trimis la Spitalul din Vaslui iar ulerior a fost transferat la Spitalul Sf. Spiridon Iași.

Acesta se află în stare de comă şi a suferit mai multe traumatisme, printre care un traumatism cranio-cerebral, o fractură cu înfundare os parietal, un traumatism toracic.

Un pacient în vârstă de 68 de ani, victima unui accident rutier, căruțaș din localitatea Pribești din judeţul Vaslui este transmis la Spitalul Vaslui către centrul de politraumă al Spitalului de Urgență Sf. Spiridon întrucât a suferit un traumatism cranio-cerebral urmat de fractură cu înfundare os parietal, un traumatism toracic cu pneumotarax birateral în cantitate medie şi fractură deschisă de femur. A fost adus comatos, iar la spital i-am drenatpreumotoraxul bilateral apoi l-am intubat orotraheal pentru stabilizre hemodinamică şi respiratorie, ulterior transferându-l direct în sala de operaţii de ortopedie pentru rezolvarea fracturii de femur. a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Adauga un comentariu