International

Un bărbat a încercat să-și omoare iubita. Motivul: Aceasta câștigase 6.5 milioane de euro la loterie

Publicat: 13 sept. 2021
Femeie numărând bani
Femeie numărând bani

Un bărbat a recunoscut că a încercat să-și omoare iubita care câștigase 6,5 milioane de euro la loterie, pentru a rămâne cu banii. Stephan G., în vârstă de 45 de ani, a recunoscut, într-un final, că a încercat să-și ucidă iubita, pe Emma B., de 49 de ani. Procesul în care urma să fie judecat trebuia să înceapă astăzi, 13 septembrie, dar pentru că Stephan G. și-a schimbat mărturia, avocatul său a cerut o amânare a pronunțării sentinței.

Bărbatul a negat inițial că ar fi încercat să o ucidă pe partenera sa de viață.

Emma B. a fost găsite cu răni înjunghiate în zona capului, în stomac și la brațe, pe 30 ianuarie, în casa pe care o deținea cu iubitul ei în Barry, South Wales.

„Era plin de polițiști și paramedici. Am numărat 14 vehicule în fața casei, iar în interior se dezlănțuise iadul”, povestea un vecin, potrivit Wales Online.

Cei doi erau împreună de 11 ani, iar Stephan G. și-a dat demisia de la locul de muncă după ce a câștigat la loterie, în urmă cu patru ani. Tot atunci, Stephan G. și Emma B. au cumpărat o casă mai mare.

Margaret Loughrey, o femeie care a câștigat 31 de milioane de euro la loteria Euromillions, a fost găsită moartă în casa ei din Belfast. Femeia susținea că premiul i-a distrus viața.

Anchetatorii cred că decesul a survenit în urma anilor plini de necazuri și supărări. Potrivit elmundo.es, femeia nu s-ar fi căsătorit și ar fi trăit alături de sora ei și cei patru frați.

Loughrey, în vârstă de 56 de ani, a câștigat premiul de 31 de milioane de euro la o extragere din noiembrie 2013. La acea vreme, femeia a cumpărat biletul câștigător când se întorcea acasă, de la muncă. Femeia lucra atunci pentru 58 de lire sterline pe săptămână.

A devenit cunoscută drept „Maggie Millions”, și-a cumpărat o casă de 125.000 de lire sterline, a deschis un bar și a transformat o fostă fabrică într-un centru de agrement. De asemenea, femeia a donat jumătate din sumă pentru cauze caritabile.

Fericirea ei parcă a durat… un moment. La patru luni de la extragere, Margaret Loughrey a fost internată într-un centru medical de psihiatrie. „Dacă există iadul, atunci am fost acolo. Atât de rău a fost.”, spunea femeia.

Adauga un comentariu