National

Un bărbat amendat de poliţie a rupt amenda şi l-a ameninţat cu blesteme vrăjitoreşti pe poliţist – VIDEO

Publicat: 12 aug. 2020
Un bărbat amendat de poliţie a rupt amenda şi la ameninţat cu blesteme vrăjitoreşti
Un bărbat amendat de poliţie a rupt amenda şi la ameninţat cu blesteme vrăjitoreşti

Întâmplare tragi-comica pe 27 iulie 2020 pe raza unei comune pe judeţul Prahova. Un poliţist a amendat, în comunca Păuleşti, un tânăr care nu purta masca de protecţie într-o benzinărie.

Conform unei postari publicate de Sindicatul Europol, într-o benzinărie un tânăr care a fost amendat pentru că nu purta mască a devenit nervos şi i-a rupt amenda poliţistului în faţă. După ce amenda i-a fost ruptă, tânărul nu s-a oprit aici şi a trecut la ameninţări. Nu oricare fel de ameninţări ci tocmai blesteme vrăjitoreşti

Un bărbat amendat de poliţie a rupt amendă şi la ameninţat cu blesteme vrăjitoreşti pe poliţist

Sindicatul Europol a dezvăluit un clip filmat pe data de 27 iulie 2020 în localitatea comunei Păuleşti din judeţul Prahova. În clip se poate observa cu un tânăr primeşte o amendă de la omul legii pentru că nu a purtat masca de protecţie într-o benzinărie. Conform postarii, tânărul i-ar fi ameninţat pe oamenii legii şi s-a folosit şi de un limbaj suburban. Totuşi, tânărul nu s-a oprit aici şi a trecut la cele mai grave ameninţări existente. Nici mai mult nici mai puţin, băiatul a început să îi explice poliţistului faptul că, din prisma faptului că mama lui este o vrăjitoare foarte puternică, în 15 zile poliţistului i s-ar putea întâmpla ceva rău.

”Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama să are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei”, relatează sindicaliştii.

Sindicatul Europol a depus plângere penală pe numele individului

Conform postarii, organizaţia Sindicală Europol a depus o plângere penală pe numele tânărului. Acuzele sunt unele extrem de grave printre care enumera infracţiunea de ultraj. Aceştia au spus că în cazul blestemelor exista deja un precedent, când un tânăr l-a blestemat pe poliţişti şi a fost condamnat la închisoare.

”Organizaţia noastră a sesizat unitatea de parchet competentă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, mai ales în condiţiile în care există deja un precedent în care un cetăţean care l-a „blesmat” pe un agent constatator să îşi cumpere medicamente de banii cu care a fost amendat, a fost condamnat de instanţă”, au mai transmis sindicaliştii

Poliţistul care l-a amendat pe tânăr a fost blestemat de cel din urmă. Întâmplarea a avut loc într-o benzinărie din judeţul Prahova. Tânărul amendat a reacţionat violent verbal, iar pe numele acestuia a fost deja depusă o sesizare penală.

Adauga un comentariu