National

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Vrancea a fost bătut cu sălbăticie în propriul magazin – FOTO/VIDEO

Publicat: 21 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat de 63 de ani din judeţul Vrancea a fost bătut cu sălbăticie în propriul magazin - FOTOVIDEO
Un bărbat de 63 de ani a fost bătut în propriul magazin de către 2 tineri

Bărbatul a fost prins de cei doi agresori în magazin şi bătut fără milă. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere ale magazinului.

Un caz şocant în comuna Răcoasa din judeţul Vrancea, după ce un bărbat a fost bătut cu sălbăticie de către 2 tineri. Acesta s-a refugiat în propriul magazin în încercarea de a se salva. Toate scenele de violență au fost surprinse de către camerele de supraveghere.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum tânărul îmbrăcat în albastru este cel care pare foarte hotărât să-i aplice o corecţie bărbatului în vârstă de 63 de ani. Acesta a început să distrugă rafturile magazinului iar în momentul în care bătrânul şi-a făcut apariţia a fost lovit cu bestialitate. Tânărul a fost greu de potolit şi a fost nevoie de 3 persoane pentru a-l scoat din magazin.

Bărbatul a fost lovit în prima fază de altă persoană

Înainte de atacul tânărului îmbrăcat cu albastru, bărbatul de 63 de ani a fost lovit de un altul cu pumnii, acesta fiind trimis jos pe podeaua magazinului, moment în care tânărul însetat de răzbunare s-a năpustit asupra lui. O femeie a fost cea care a reuşit să-l oprească pe agresor, aceasta fiind ajutat apoi şi de încă 2 bărbaţi. Victima s-a plâns că a apelat degeaba la ajutorul poliţiei pentru ca oamenii legii au ajuns prea târziu.

„Sâmbătă, 19 iunie a.c., în jurul orei 21.40, Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost solicitați prin apel 112, de către un bărbat din Răcoasa, să intervină la un magazin din localitate, unde a avut loc un conflict. Echipajul de poliție a identificat proprietarul magazinului, un bărbat de 63 de ani și a stabilit faptul că acesta ar fi încercat să aplaneze un conflict între două persoane, ce se afla în desfășurare în fața magazinului, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului. Bărbatul de 63 de ani a fost preluat de către un echipaj SAJ Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Toate persoanele implicate în altercație au fost identificate și conduse la sediul poliției. La acest moment audierile sunt în desfășurare, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe ,distrugere și violarea sediului profesional, în cursul zilei de astăzi urmând să fie dispuse măsurile în consecință”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

În judeţul Iaşi un bărbat a fost bătut cu bestialitate

Un bărbat din localitatea Popeşti din Judeţul Iaşi, a fost bătut cu bestialitate de alţi localnici. Acesta era întins la pământ în momentul în care celalti bărbaţi îl băteau cu pari de lemn. O femeie imortalizează momentul şi strigă din toate puterile către autori să îl lase în pace victima.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpaților Vasilică Pantelimon Pîrvu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe (4 infracțiuni), pe o durată de 30 de zile. Dispune arestarea inculpatului Bogdănel Petru Pîrvu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe (4 infracțiuni), pe o durată de 30 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

Adauga un comentariu