National

Un bărbat din Botosani a dispărut fără urmă de o lună. Poliţiştii solicita ajutorul cetăţenilor

Publicat: 16 sept. 2020
Un bărbat din Botosani a dispărut fără urmă de o lună. Poliţiştii solicita ajutorul cetăţenilor
Un bărbat din Botosani a dispărut. Deica Costel Stelian, un bărbat de 35 de ani din satul Burleşti, comuna Unţeni este căutat de poliţişti şi familie de mai bine de o lună

Un bărbat din Botosani a dispărut fără urmă de o lună. Deica Costel Stelian, un bărbat de 35 de ani din satul Burleşti, comună Unţeni este căutat de poliţişti şi familie de mai bine de o lună. Oamenii legii solicita ajutorul cetăţenilor pentru găsirea bărbatului.

Familia unui botoşănean este în stare de şoc şi a alertat oamenii legii, după ce bărbatul a dispărut fără urmă. Acesta este căutat de mai bine de o lună, iar cei care îl văd sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112.

Un bărbat din Botoşani a dispărut fără urmă de o lună. Oamenii legii solicita ajutorul cetăţenilor

Potrivit informaţiilor oferite de botoşăneanul.ro, Deica Costel Stelian, un bărbat de 35 de ani din satul Burleşti, comună Unţeni este căutat de poliţişti şi familie de mai bine de o lună.

Sursa citată informează că bărbatul a părăsit ferma la care lucra în mod subit, pe data de 15 august, iar de atunci nu a mai revenit nici la fermă, dar nici acasă. Practic, Deica Costel Stelian este de negăsit. Familia bărbatului a alertat imediat oamenii legii, iar aceştia au demarat căutările. Până în acest moment, nu există nicio informaţie concretă cu privire la locul în care s-ar afla bărbatul de 35 de ani.

Astăzi, familia şi-a dat acordul pentru mediatizarea cazului, disperată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău bărbatului dispărut de o lună de zile.

Semnalmente:

Înălţime 1, 70, aproximativ 70 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. Cetăţenii care deţin informaţii despre bărbatul în cauză, sunt rugaţi să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Elev din Craiova, de negăsit

Este stare de alertă în rândul poliţiştilor din Craiova care au fost informaţi că un elev a dispărut şi este de negăsit de familie, prieteni şi colegi. Părinţii adolescentului se roagă pentru că el să fie găsit în viaţă şi cât mai repede.

Alexandru Ştefan Tudorache are 14 ani, este din Craiova şi, de mai bine de 24 de ore, nu a mai luat legătura cu niciun cunoscut. În cursul acestei zile, tatăl lor s-a prezentat la Secţia 4 Poliţie Craiova şi le-a povestit agenţilor de acolo ce i s-a întâmplat. Bărbatul de 37 de ani le-a spus oamenilor legii că fiul său a plecat în seara zilei de 14 septembrie de la domiciliul sau din Craiova şi nu a mai revenit până în prezent. Ofiţerii au început imediat cercetările şi, totodată, căutările.

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iaşi au fugit la iubiţi. Acestea au fost aduse în izolare de către poliţişti. Nu ieşiseră din centru din lună martie şi au spus autorităţilor că au vrut să facă o ieşire. Cele două fete au fugit împreună cu o altă minoră de 15 ani şi un băiat de 12 ani. Psihologii centrului se ocupă acum de caz

Două adolescente cu COVID-19, dispărute pe data de 26 august după ce au sărit gardul de la una dintre locaţiile în care erau izolate, au fugit la iubiţii lor. După ce reprezentanţii centrului le-au anunţat dispariţia, cele două tinere cu handicap neuropsihic au fost găsite de poliţiştii ieşeni şi readuse în centru. Adolescentele au speculat un moment de neatenţie al îngrijitorilor şi au sărit poarta împreună cu alţi doi minori. Aşa cum spun reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) din Iaşi, cele două adolescente au fost găsite la iubiţi, cealaltă, de 15 ani, s-a prezentat singură, iar copilul de 12 ani a venit la centru ieri dimineaţă după ce a simţit că i se face foame.
Adauga un comentariu