Local

Bărbatul care s-a urcat pe stâlp și a amenințat că se sinucide avea un cui bătut în frunte! Individul a fost convins să nu recurgă la un gest nefiresc – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 13 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbatul care s-a urcat pe stâlp și a amenințat că se sinucide avea un cui bătut în frunte Individul a fost convins să nu recurgă la un gest nefiresc - EXCLUSIV GALERIE FOTO LIVE VIDEO
Bărbatul care s-a urcat pe stâlp avea un cui în frunte

În aceste momente, pompierii ieşeni intervin la un stâlp din municipiul Iași. Un bărbat s-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune şi ameninţa că se aruncă în gol. Nu se cunosc cu exactitate motivele care stau în spatele deciziei luate de ieșean.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași a menționat faptul că bărbatul care s-a urcat pe un stâlp și a amenințat că se sinucide avea un cui bătut în frunte:

În zona EGros de pe Calea Chişinăului, municipiul Iași, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune. La faţa locului au fost trimişi pompierii cu scara şi cu pernă dar şi un Echipaj de Prim Ajutor (EPA) și un negociator. Bărbatul avea un cui în frunte iar după ce a fost convins să coboare a fost dirijat la Neurochirurgie. a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu. medic coordonator UPU-SMURD Iași.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Iași au declarat faptul că incidentul a fost anunțat printr-un apel la numărul unic de urgență 112. Polițiștii l-au convins pe individ să coboare și l-au transportat la spital pentru un control de specialitate. Ancheta continuă pentru stabilirea stării de fapt:

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Urbană Iași au fost anunţaţi, printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat a urcat pe un stâlp şi ameninţa că se va sinucide. În urma acestei sesizări, poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului. În urma discuţiilor pe care le-au avut cu bărbatul l-au convins să coboare. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate. Verificările continuă pentru a se stabili întreaga stare de fapt, urmând a fi dispuse de către poliţişti a măsurilor legale

UPDATE: Bărbatul a fost convins de pompieri să coboare de pe stâlp. Bărbatul are 30 de ani și se numește Ionuț Postolache

Negociatorii încearcă să îl convingă pe bărbat să nu recurgă la un gest reprobabil. Cei de la ISU Iași au menționat că la fața locului intervin mai multe echipaje ale pompierilor dar și un echipaj de prim ajutor. Așadar, cel care vrea să se arunce în gol este un bărbat în vârstă de 30 de ani. Acesta se află la o altitudine de aproximativ 30 de metri:

Intervenție pentru asigurare măsuri specifice într-o tentativă de suicid. Vorbim despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani care amenință că se aruncă în gol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri. Bărbatul se află pe un stâlp de înaltă tensiune din municipiul Iași, Calea Chișinăului. La fața locului intervin 4 echipaje de intervenție dintre care unul de intervenție și salvare de la înălțime cu o pernă pneumatică de salvare. La fața locului mai intervine și un echipaj medical EPA-SMURD. au explicat cei de la ISU Iași.

Adauga un comentariu