Actualitate

Un bărbat din Suceava a fost înjunghiat după ce a încercat să calmeze un bărbat nervos că nu se angajase

Publicat: 29 nov. 2022
Un bărbat din Suceava a fost înjunghiat după ce a încercat să calmeze un bărbat nervos că nu se angajase
Scene incredibile la Suceava

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a încercat să calmeze un individ care fusese refuzat când se prezentase la un interviu pentru angajare ca bucătar într-un restaurant din Suceava, a fost înjunghiat, marți, 29 noiembrie, în parcarea localului. Agresorul a fost reținut.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la o agresiune petrecută în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava, scrie Mediafax.

„S-a constatat faptul că un bărbat de 23 ani din mun. Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022, se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat astăzi (marți – n.r.)la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților. Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă, a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani”, transmite Poliția Suceava.

Clientul a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere și a fost transportat la unitate medicală, unde medicii au constatat că leziunile i-au pus în primejdie viața. Agresorul a fost identificat imediat, a fost încătușat și preluat de polițiști, apoi dus la sediul Poliției municipiului Suceava pentru audieri. În timpul cercetărilor a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune.

A fost întocmit dosar penal, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.
Adauga un comentariu