Actualitate

Un bărbat din Târgu Mureş şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe câmp. Poliţiştii l-au dat în urmărire generală pe Bone Ferenc

Publicat: 26 mai 2022
Bone Ferenc, barbatul ce şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe câmp
Bone Ferenc nu ar fi părăsit țara, ci s-ar ascunde undeva, în România

Un bărbat din Târgu Mureș şi-ar fi ucis iubita sâmbătă, 21 mai, când mergeau la munte, iar apoi a abandonat-o pe câmp, în spatele unei foste benzinării, într-o zonă pustie. Criminalul este un fost profesor universitar, numit Bone Ferenc, fiind cunoscut ca având un trecut violent. Poliţiştii l-au dat în în urmărire națională și în consemn la frontieră.

La domiciliul bărbatului anchetatorii i-ar fi găsit telefonul mobil.

Bone Ferenc, barbatul ce şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe câmp
Bărbatul era tipul loverboy, fiind foarte atent cu femeile până le cucerea, apoi își arăta adevărata față

Un bărbat din Târgu Mureş şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe câmp

Bărbatul din Târgu Mureş ce şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe câmp, plecase iniţial cu această sâmbătă, 21 mai, spre Răchițele, unde fata și-a făcut o poză, iar de acolo au plecat într-o direcție necunoscută. Conform surselor, s-ar părea că într-un acces de furie, iubitul ei ar fi strangulat-o, apoi a dus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării unde i-a acoperit trupul cu saci negri și cu crengi uscate.

Tânăra, care era şi ea profesor universitar suplinitor, nu ar fi fost găsită dacă polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona, deoarece aceasta era într-un loc plin de gunoaie.

Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, bărbatul a mers apoi liniştit să mănânce în zona Aleșd. De acolo, nu mai apare pe camerele video, însă nu a luat-o spre Oradea, pe E60. Se pare că presupusul criminal nu ar fi părăsit țara, ci s-ar ascunde undeva, în România.

Potrivit informaţiilor pe surse, bărbatul era tipul loverboy, fiind foarte atent cu femeile până le cucerea, apoi își arăta adevărata față. Acesta îşi punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care acestea nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, se pare că acesta cumpăra doar produse ce aveau prețuri pare.

Reamintim faptul că bărbatul a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ doi ani, dar a fost dat afară după ce și-a bătut iubita în stradă. Ulterior, acesta a urmat un program de reabilitare dispus de instanță și a urmat un tratament.

masina barbatului dat in urmarire de politie pentru ca si-a omorat iubita si a abandonat-o pe camp
Bărbatul s-a deplasat cu o mașină gri metalizat cu numere de Arad

Poliția îl caută pe Bone Ferenc, un bărbat de 43 de ani

În acest sens, polițiștii au dat în consemn autoturismul cu care bărbatul s-a deplasat, fiind desfășurate verificări în continuare. De asemenea, este precizat că bărbatul s-a deplasat cu o mașină gri metalizat cu numere de Arad.

”Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Persoanele care pot furniza orice informații despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!” , au declarat reprezentanţii Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Miercuri după amiază, 25 mai, au venit la Cluj și părinții tinerei din Târgu Mureș care s-au prezentat la Poliție, unde li s-a comunicat că Beáta Molnár a fost găsită moartă.

De asemenea, o altă crimă șocantă a avut loc în SUA, atunci când zeci de copii și-au pierdut viața într-un atac armat desfășurat într-o școală primară.

Reamintim, un bărbat din Târgu Mureş ce şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe câmp este căutat în continuare de poliție.
Comentarii
Adauga un comentariu