Local

Un bărbat dintr-o comună din Iaşi a suferit arsuri grave pe faţă şi mâini, după ce a încercat să facă focul

Publicat: 02 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat dintr-o comună din Iaşi a suferit arsuri grave pe faţă şi mâini după ce a încercat să facă focul
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă pentru a transporta pacientul la unitatea medicală din municipiu

Un bărbat în vârstă de 35 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi, după ce a suferit arsuri grave la nivelul fetei şi ambelor mâini.

Incidentul a avut loc în comuna Focuri din judeţul Iaşi. Acesta a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a încercat să dea foc cu benzină la o grămadă de gunoi.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă pentru a transporta pacientul la unitatea medicală din municipiu.

„Bărbat în vârstă de 35 ani a solicitat echipajul medical pentru arsură prin flacără deschisă (cu benzină a vrut să aprindă gunoiul). A suferit arsuri de grad I – ÎI – III) la nivelul fetei, regiunii cervicale anterioare, torace anterior și mâinilor bilateral, pe aproximativ 10 la sută din suprafaţa corporală. S-a trimis echipaj TIM pentru preluare pacient de la domiciliul din comună Focuri. A fost internat la UPU Spital Sf. Spiridon – secţia arși”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu. șefa UPU SMURD Iaşi.

Adauga un comentariu