Local

Un bărbat, tată a șase copii, riscă ani de pușcărie după ce a făcut scandal în Anglia! Ghinionul se ține de capul lui! Recent, unul dintre prunci i-a murit! (Exclusiv)

Publicat: 16 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat tată a șase copii riscă ani de pușcărie după ce a făcut scandal în Anglia Ghinionul se ține de capul lui Recent unul dintre prunci i-a murit Exclusiv
Un individ a fost încătușat la Iași în urma unui scandal la care a participat în localitatea britanică Ipswich

Un individ a fost încătușat la Iași după un scandal petrecut în Marea Britanie. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis sesizarea formulată de Curtea Coroanei din Ipswich, Regatul Unit al Marii Britanii, pentru executarea mandatului emis pe numele persoanei solicitate Ștefan Cantemir. Acesta este cerut de autoritățile din Anglia în urma scandalului la care a participat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost pus pe burtă de mascați! Acesta a fost reținut la Iași după un scandal făcut pe teritoriul Angliei! Totul a izbucnit în localitatea britanică Ipswich! Astfel, în urma incidentului, magistrații ieșeni l-au arestat pe Ștefan Cantemir.

„Instanța admite sesizarea formulată de Curtea Coroanei din Ipswich, Regatul Unit al Marii Britanii, pentru executarea mandatului de arestare emis pe numele persoanei solicitate Ștefan Cantemir. Constată că persoana solicitată Ștefan Cantemir nu a consimțit la predare, în vederea cercetării și judecării pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și port de armă albă, iar, în cazul în care se va pronunța o pedeapsă privativă de libertate, persoana predată să fie transferată în România. Dispune arestarea, în vederea predării, a persoanei solicitate Ștefan Cantemir pentru o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare pe numele persoanei solicitate”, au precizat magistrații ieșeni.

Totuși, vasluianul Ștefan Cantemir a contestat decizia.

Ștefan Cantemir a fost săltat în urmă cu câteva zile, pentru un scandal petrecut în Anglia

Ștefan Cantemir a fost ridicat de mascați în urmă cu câteva zile. Polițiștii l-au săltat pe individ după o sesizare formulată de Curtea Coroanei din Ipswich, Regatul Unit al Marii Britanii, pentru executarea unui mandat de arestare emis pe numele vasluianului.
Pe de altă parte, la audieri, bărbatul a susținut că are șase copii minori și că este singurul întreținător din familie, deoarece soția lui suferă de depresie după moartea recentă a unuia dintre copii. De altfel, el a afirmat că din cauza morții copilului său a și părăsit teritoriul Marii Britanii. Mai mult, bărbatul a subliniat că, din aceleași motive, decesul recent al copilului și nevoia de sprijin în țară pentru soția aflată în depresie, se impune refuzul predării către autoritățile din Anglia.

Scandal între familii rivale, pe străzile din Ipswich

Anchetatorii britanici au afirmat că bărbatul ar fi participat la un scandal pe străzile din localitatea Ipswich.

„Pe data de 23 noiembrie 2019, în jurul orei 11:00, împreună cu alți membri ai familiei, acesta a participat la o altercație, care s-a desfășurat pe o stradă aglomerată din orașul Ipswich, în fața unei cafenele, și a folosit un cuțit mare de bucătărie pentru a agresa membrii unei familii rivale. Incidentul a provocat perturbări importante în zonă, a determinat oprirea temporară a traficului rutier și a necesitat intervenția unui număr ridicat de agenți de Poliție. Întregul incident a fost filmat de camere de supraveghere la o înaltă calitate, care a fost îmbunătățită pentru a arăta ce face fiecare dintre suspecți, părând a fi vorba despre o încăierare între două familii.

Faptele descrise în mandatul european de arestare au corespondent în legea penală română, întrunind, formal, elementele constitutive ale infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Limitele de pedeapsă sunt consemnate în mandat: 5 ani de închisoare pentru tulburarea liniștii publice, respectiv 4 ani de închisoare pentru deținerea unui articol cu lamă”, au afirmat anchetatorii.

De cealaltă parte, Ștefan Cantemir a declarat la audieri că nu își dă consimțământul la predare. De altfel, așa cum am precizat, acesta a și contestat măsura adoptată recent de magistrații din cadrul Curții de Apel Iași, sperând să nu fie predat în Marea Britanie.

Adauga un comentariu