National

Un bolnav de COVID-19 a scăpat cu viaţă după incendiul din Piatra Neamţ pentru că nu a avut loc la Terapie Intensivă

Publicat: 15 nov. 2020

Momente tragice în seara zilei de sâmbătă, 14 noiembrie 2020. Incendiul din cadrul secţiei Terapiei Intensive de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ s-a soldat cu decesul a 10 persoane şi rănirea gravă a altor 7.

Un bărbat bolnav de COVID-19 a scăpat cu viaţa după incendiul din Piatra Neamţ pentru că nu a mai avut loc la Terapie Intensivă, mărturia este făcută de o rudă a bărbatului.

Bărbatul este intubulat şi în viaţă după ce nu a avut loc la Terapie Intensivă

Rudă bolnavului de COVID-19 mărturiseşte, cu lacrimi în ochi, pentru Antena 3 faptul că bărbatul este în viaţă pentru că medicul i-a spus că nu mai are loc în Terapie Intensivă. Bărbatul bolnav este în stare destul de gravă având nevoie de oxigen administrat de aparate. Rudă a mai făcut o afirmaţie şocantă. Aceasta le-a spus jurnaliştilor că dacă dădea spaga, bărbatul era mort. La aflarea veştii că 10 persoane au murit la Terapie Intensivă, bolnavul a rămas şocat spunând că este bine.

” El are nevoie de oxigen mult, suntem oarecum bucuroşi că nu l-au dus acolo. Medicul a spus că nu poate să îl ducă pentru că nu sunt locuri libere. El este cu o mască pe faţă, nu poate respira fără administrare de oxigen. Mi-a spus că este bine atunci când i-am spus ce s-a întâmplat la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ. Mi-a spus că este bine şi că este liniştit. Din păcate, incendiul a fost devastator şi regret moartea oamenilor. Bine că nu a fost dus la Terapie Intensivă. Poate dacă dădeam mită, unele persoane şi-ar fi dat silinţa să îl interneze la Terapie Intensivă, sigur reuşeam să îl bag la Terapie Intensivă dând şpaga. Dacă era internat acolo, probabil era acum mort. a menţionat rudă bărbatului care a scăpat cu viaţa pentru că Terapia Intensivă nu a mai avut loc să îl primească.

Adauga un comentariu