International

Un canadian spune că a ars un milion de dolari pentru a se asigura că banii nu ajung la fosta soție

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un canadian spune că a ars un milion de dolari pentru a se asigura că banii nu ajung la fosta soție

Există din ce în ce mai multe exemple că auspiciile sub care porneau la drum în viață doi soți – ”La bine și la rău, până când moarte ne va despărți” – nu mai sunt altceva decât niște vorbe goale, ba chiar mai mult, uneori înlocuite chiar de ură…

Bruce McConville, om de afaceri în vârstă de 55 de ani din Ottawa, ar fi trebuit să plătească 300.000 de dolari canadieni pensie alimentară, numai că prezentându-se în fața instanței pentru a justifica neplata acesteia a susținut că poate dovedi, cu chitanțe, că în contul său bancar nu mai e niciun șfanț.

Canadianul susține că după ce a scos toți banii din cont i-ar fi ars, tocmai pentru a ajunge în situația în care să nu mai aibă venituri pentru plata pensiei alimentare, după cum s-a înțeles cu soția la divorț.

Bărbatul i-a declarat judecătorului că de obicei nu face astfel de gesturi și că este un om modest.

Deși nu a putut proba cu martori și nici cu înregistrare video că l-ar fi lăsat inima să arunce în foc atâția bani, instanța nu a putut constata altceva decât faptul că împricinatul nu mai are venituri care să-i permită să plătească pensia alimentară.

Canadianul s-a ales o condamnare de 30 de zile de închisoare și trebuie să îi plătească fostei soții 2.000 de dolari pentru fiecare dintre aceste zile.

Adauga un comentariu