International

Un cuplu a torturat și ucis o fetiță de opt ani pentru că a eliberat din greșeală doi pagagali din cușcă

Publicat: 04 iun. 2020
Un cuplu a torturat și ucis o fetiță de opt ani

Un cuplu a torturat și ucis o fetiță de opt ani. Cuplul din Pakistan a fost arestat pentru că ar fi omorât-o pentru că ar fi eliberat din greșeală doi papagali scumpi din colivie, informează The Independent.

Potrivit poliției, Hassan Siddiqi a mărturisit că el și soția sa au bătut-o pe fetiță, care lucra ca menajeră în casa lor din Rawalpindi, într-o criză de furie.

„Menajera curață colivia și a eliberat din greșeală papagalii”, a anunțat un purtător de cuvânt al poliției. „Hassan și soția lui s-au înfuriat și au bătut-o cu brutalitate”.

Fetița era inconștientă când a fost tranportată la un spital privat din Rawalpindi, pe 31 mai. A fost internată la terapie intensivă și respira cu ajutorul unui ventilator, însă a murit a doua zi.

Motivul absurd pentru care un cuplu a torturat și ucis o fetiță de opt ani

Potrivit poliției, Hassan a adus-o pe fetiță la spital, însă a fugit apoi de la fața locului. Bărbatul a fost arestat ulterior alături de soția sa.

Medicii spun că fetița avea semne de tortură pe obraji, coaste și coapse. Corpul ei avea și semne ale unor răni mai vechi, care încă nu erau vindecate. Raportul medicilor menționează că semnele sugerează și un posibil viol.

Fetița era din Muzaffargarh, un oraș din statul Punjab, și fusese angajată de cuplu prin unchiul ei. „Cuplul îi promisese unchiului că se vor ocupa de educația ei și îi vor plăti un salariu lunar de 3000 Rs (86 de lei). Cu toate aceastea, nu se ocupaseră nici de educație și nici nu o plătiseră”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Adauga un comentariu