Local

Un dealer de droguri și-a falsificat declarația pe propria răspundere, ca să poată livra marfa! Când era urmărit de polițiști, a aruncat pachețelul cu heroină în curtea unei biserici! Ce pedeapsă a primit individul!

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un dealer de droguri și-a falsificat declarația pe propria răspundere ca să poată livra marfa Când era urmărit de polițiști a aruncat pachețelul cu heroină în curtea unei biserici Ce pedeapsă a primit individul
Un ieșean a fost condamnat pentru trafic de droguri și fals

Un dealer de droguri și-a falsificat declarația pe propria răspundere, pentru a putea livra marfa! Când era urmărit de polițiști, a aruncat pachețelul cu heroină în curtea unei biserici! Geani Constantin Mancianu a fost condamnat la peste 4 ani de pușcărie

Un dealer de droguri și-a falsificat declarația pe propria răspundere, ca să poată livra marfa! În timp ce era urmărit de oamenii legii, individul a aruncat pachețelul cu heroină în curtea unei biserici!
Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Geani Constantin Mancianu la pedeapsa totală de 4 ani și 10 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Mai mult, instanța a confiscat heroina găsită de anchetatori.

„Instanța dispune desființarea parțială a înscrisului falsificat de către inculpatul Geani Constantin Mancianu, intitulat «Declarație pe propria răspundere» și întocmit pe 3 aprilie 2020, în ceea ce privește mențiunea înscrisă la rubrica «Motivul deplasării»”, au precizat magistrații ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Geani Constantin Mancianu, acuzat că și-a falsificat declarația pe propria răspundere, ca să poată livra marfa!

Procesul lui Geani Constantin Mancianu (25 de ani) a început pe 21 mai 2020. Asta, după ce, la începutul lunii aprilie, individul fusese încătușat. Atunci, în plină stare de urgență, oameni legii au efectuat un control în gară. La un moment dat, un bărbat care coborâse din trenul București – Iași a luat-o la fugă când a văzut polițiștii. În plus, spun anchetatorii, bărbatul a încercat să scape de droguri, aruncând un pliculeț cu heroină în curtea unei biserici.

„Pe 3 aprilie 2020, polițiștii de la Biroul de Siguranță Publică și Protecția Călătorilor au interceptat un bărbat care a coborât dintr-un tren. La vederea acestora, suspectul a încercat să fugă. Înainte de a fi imobilizat, bărbatul a aruncat peste gardul împrejmuitor al unei biserici din apropierea gării o pungă de culoare albă, în care se afla cantitatea de 45 de grame de heroină, ce urma să fie comercializată în municipiul Iași. Polițiștii i-au cerut inculpatului să prezinte declarația prevăzută de Ordinul Militar nr. 3/2020, în care s-a constatat că acesta consemnase în fals că se deplasează în interes profesional”, au afirmat anchetatorii.

Când era urmărit de polițiști, a aruncat pachețelul cu heroină în curtea unei biserici!

Polițiștii l-au prins pe acesta, apoi au ridicat și pachețelul aruncat de către Geani Constantin Mancianu. În urma verificărilor, polițiștii și-au dat seama că tânărul are droguri în pachet, iar declarația pe propria răspundere era falsificată. Ghinionul tânărului a constat tocmai în faptul că, la ora 23:40, oamenii legii verificau în gară declarațiile pe propria răspundere. În declarația individului era consemnat faptul că merge la muncă. Tânărul suspectat de trafic de droguri de mare risc și fals în înscrisuri sub semnătură privată a fost dus la audieri. Față de acesta, procurorii din cadrul DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.
Mai apoi, Geani Constantin Mancianu a fost dus în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Iași a admis atunci propunerea formulată de procurorii DIICOT pe numele bărbatului. Individul a contestat decizia primei instanțe. La audierile inițiale, bărbatul nu a vrut să discute cu procurorii DIICOT Iași despre proveniența drogurilor.

Adauga un comentariu