Local

Un deceniu de temniță, după o faptă îngrozitoare! Mii de oameni au stat cu frica-n sân! Detalii teribile au ieșit la iveală!

Publicat: 08 nov. 2019

Judecătorii ieșeni au condamnat un individ acuzat că și-a ucis musafirul. Întreg conflictul a pornit pe fondul consumului de alcool. Victima ar fi fost bătută cu sălbăticie și lăsată să moară în curtea unei case.

Un bărbat din localitatea ieșeană Ciohorăni s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au decis ieri condamnarea lui Mircea Avroian (35 de ani) la zece ani de pușcărie, pentru omor. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Întreaga poveste a început în urmă cu câteva luni, când oamenii legii au fost anunțați prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112 despre producerea unei tragedii.

Ucis, aproape de pensionare

Pe data de 14 iulie, în jurul orei 19:00, Mircea Avroian a consumat băuturi alcoolice cu Gelu A., în vârstă de 63 de ani. Anchetatorii ieșeni au precizat că, la un moment dat, între cei doi bărbați a izbucnit o ceartă, pe fondul unui conflict mai vechi. Totul a degenerat, iar Gelu A. a încercat să fugă, dar a fost ajuns din urmă de Mircea Avroian.

„În timp ce se afla în locuința din comuna Ciohorăni, inculpatul Avroian Mircea a consumat băuturi alcoolice cu victima. Pe fondul unor discuții contradictorii, rememorând un incident petrecut în urmă cu mai mulți ani, inculpatul a început să îi aplice victimei mai multe lovituri de pumn și picior. În aceste împrejurări, victima a fugit din locuința inculpatului, dar acesta a ajuns-o din urmă și a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele peste trup și la nivelul capului”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform acestora, după consumarea agresiunii, inculpatul a abandonat victima, fără să îi acorde vreun ajutor. A doua zi, în jurul orei 6:00, o vecină a găsit victima fără semne vitale, căzută pe iarbă, în curtea locuinței respective. La necropsie, medicul legist a apreciat că victima a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorii, consecință a fracturilor costale multiple, contuziilor și plăgilor pulmonare produse în urma traumatismelor.  La scurt timp, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia, iar instanța a admis propunerea. Așadar, pe data de 15 iulie 2017, individul a fost arestat preventiv de către judecătorii Tribunalului Iașiloading...

Adauga un comentariu