Local

Un deputat iesean lanseaza o campanie de strangere de fonduri pentru Institutul de boli cardiovasculare din Iasi

Publicat: 16 apr. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un deputat iesean lanseaza o campanie de strangere de fonduri pentru Institutul de boli cardiovasculare din Iasi
1

Deputatul Silviu Macovei demareaza o campanie de strangere de fonduri pentru dotarea Institutului Inimii din Iasi si pentru inlocuirea echipamentelor distruse de incendiu saptamana trecuta. 

Incepand din aceasta saptamana, deputatul Silviu Macovei, cu sprijinul Asociatiei „Inca Un Pas” din Iasi, face un apel umanitar catre toate persoanele care pot sprijini Institutul de Boli Cardiovasculare Profesor Doctor George I.M. Georgescu Iasi (IBCV) grav afectat in urma unui incendiu puternic. Campania „Salvam Inima Moldovei” are ca singur obiectiv strangerea de fonduri pentru achizitia de echipamente medicale menite sa le inlocuiasca pe cele distruse de focul din 11 aprilie 2018.

Deputatul iesean Silviu Macovei transmite ca „am intitulat acest demers Campania  din simplul motiv ca Institutul Inimii (cum este cunoscut printre ieseni) este o institutie de prestigiu care deserveste peste 30.000 de pacienti anual, din toate judetele regiunii Nord-Est. De aceea, nu doar iesenii, ci toti romanii pot sprijini Institutul Inimii din Iasi. Este un apel la constiinta si inima fiecaruia fiindca este de necontestat importanta acestui institut de cardiologie pentru salvarea a sute si chiar mii de vieti!”.

Madalina Hristea, presedintele asociatiei Asociatiei Inca Un Pas, a afirmat ca aceasta campanie va fi una directionata strict pe nevoile IBCV. „Campania  se va desfasura pe o perioada mai lunga de timp, fiindca necesarul de aparatura medicala este foarte mare. Absolut toate fondurile stranse in cadrul acestei campanii umanitare vor fi directionate catre achizitia de echipamente si dispozitive medicale care vor fi donate institutului. Evident, vom avea in vedere lista de necesar pusa la dispozitie de catre conducerea institutului. Aceasta lista va fi publicata pe pagina de Facebook a asociatiei iesene, la adresa „@incaunpas.org”. De asemenea, in zilele urmatoare vom avea si un numar de sms la care se vor putea dona bani pentru Institutul Inimii” a explicat Madalina Hristea. presedintele AIUP Iasi.

Toate persoanele interesate pot depune in contul Asociatiei Inca Un Pas Iasi, RO57RZBR0000 0600 1968 9106, Banca Raiffeisen. Orice alte detalii pot fi urmarite pe pagina [email protected], [email protected] sau se pot solicita la adresele de e-mail [email protected]. si [email protected]

Adauga un comentariu