Actualitate

Un deputat ieşean susţine că noul Guvern PNL nu are nici un plan. „S-a dorit doar căderea Guvernului Dancila”

Publicat: 23 oct. 2019

Deputatul PSD Bogdan Cojocaru susține că guvernarea PNL va arăta exact ca negocierile din aceste zile între partidele care au votat moțiunea, adică bazată pe “neîncredere între aliați, șantaj și târguieli interminabile“.
Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că opoziția a avut ca obiectiv dărâmarea “cu orice preț“ a guvernului Dăncilă, dar fără un plan concret pentru ceea ce va urma după acest moment.
“Au trecut moțiunea, și-au îndeplinit pofta, dar nici PNL, nici celelalte partide nu știu ce să facă mai departe. Au crezut că e suficient să aibă 238 de voturi la moțiune, iar de a doua zi autostrăzile se vor face singure și va curge lapte și miere în toate domeniile“, a declarat deputatul PSD Bogdan Cojocaru.
El a precizat că tot ce se întâmplă zilele acestea la negocierile dintre partide prefigurează incoerența viitorului guvern PNL, dacă acesta va trece în Parlament.
“USR dimineață zice una, la prânz vrea altceva, iar seara se mai gândește. Cei de la PMP zilele trecute erau trup și suflet alături de PNL, azi schimbă tonul și spun că vor funcții în guvern. UDMR vine cu propria agendă, iar ALDE pune condiții care se bat cap în cap cu ale celorlalți aliați. Cam așa va arăta și guvernarea PNL, bazată pe neîncredere între aliați, șantaj și târguieli interminabile“, adaugă deputatul Bogdan Cojocaru.
Deputatul PSD consideră că liberalii s-au trezit cu guvernarea în brațe, iar românii vor constata rapid că vorbele frumoase lansate zilele astea de liderii PNL nu sunt decât “baloane de săpun“.
“Va fi o guvernare de tip balamuc, exact ca majoritatea pe care PNL încearcă să o închege“, a adăugat Cojocaru.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu