Local

Un derbedeu a ademenit o fetiță de 8 ani care mergea spre magazin și a încercat să o violeze. A dus-o la el acasă și a ținut-o cu forța până când copila a început să plângă

Publicat: 22 ian. 2021
O fetiță abuzată
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au trimis în judecată un individ acuzat că ar fi încercat să batjocorească o fetiță

Un derbedeu din Iași a încercat să violeze o copilă de 8 ani care mergea spre magazin. Întâmplarea s-a petrecut în comuna ieșeană Scobinți. Copila ce se află în grija bunicii a plecat spre magazin, la doar câțiva pași de casă. Un individ de 33 de ani a văzut-o și a ademenit-o la el acasă, cu gândul de a o batjocori. Profitând de inocența micuței, bărbatul a încercat să o violeze, însă s-a speriat în momentul în care micuța a început să plângă. Într-un final a lăsat-o să plece, iar fetița le-a povestit bunicilor ce a pățit.

Bunicii fetei au mers direct la poliție, iar bărbatul a fost arestat. La finele anului trecut, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Acxinte, sub acuzația de tentativă de viol. În cadrul dosarului, victima minoră, prin reprezentantul legal, s-a constituit parte civilă. Deocamdată nu se știe care sunt pretențiile civile formulate în dosar de fetiță. În urmă cu câteva zile, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au decis să mențină arestarea în cazul lui Constantin Acxinte.

„Instanța menține măsura arestării preventive luată față de inculpat”, au precizat judecătorii din Hârlău.

O altă fată a fost violată după ce a fost luată din fața unui magazin

O adolescentă a fost răpită din fața unui magazin și violată în repetate rânduri. Zilele trecute, agresorul său a ajuns în arest și are de stat în spatele gratiilor 5 ani. Povestea începe în anul 2017 în satul Domnița din comuna Țibana. Pe 8 iunie, adolescenta în vârstă de 16 ani a mers la un magazin împreună cu două prietene. Copila a cărei identitate o vom proteja a fost abordată de fostul ei prieten. După ce prietenele ei au intrat în magazin, adolescenta a fost trasă de mâini până într-o zonă împădurită, iar acolo a fost violată.

După ce a fost batjocorită, copila nu a spus nimic, de rușine. Ulterior, după aproape două săptămâni, cei doi s-au întâlnit din nou, de această dată în zona Breazu, unde lucrau. Costel Marin avea 21 de ani atunci, iar adolescenta 16. A violat-o de mai multe ori cât timp au fost la muncă. Abia după ce a plecat de acolo tânăra le-a povestit părinților prin ce a trecut.

A primit 5 ani de închisoare pentru că și-a violat fosta iubită

După ce au aflat prin ce a trecut fata lor, părinții au mers la poliție și au depus o reclamație. Asta se întâmpla în anul 2017. Timp de mai mult de 3 ani, oamenii legii au făcut verificări și l-au trimis în judecată. Într-un final, zilele trecute, Costel Marin a fost condamnat la 5 ani de pușcărie. Polițiștii, cu mandatul de executare a pedepsei în mână, au mers la poarta bărbatului și l-au condus spre închisoare.

„Polițiștii Postului de Poliție Țibana au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare emis de Judecătoria Iași, pe numele unui tânăr de 27 de ani, din comuna Țibana. Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, tânărul a fost depus în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu